Da li bi neko od vas lipicanera hteo da postane moje voljeno bice? Hitno mi je potrebno takvo jedno bice... molim vas vase prijave i cv saljite ovde, nemojte na pepe, mrzim pepe... ako se neko uopste javi... valjda ce... dobra sam ja mame mi...
Printable View
Da li bi neko od vas lipicanera hteo da postane moje voljeno bice? Hitno mi je potrebno takvo jedno bice... molim vas vase prijave i cv saljite ovde, nemojte na pepe, mrzim pepe... ako se neko uopste javi... valjda ce... dobra sam ja mame mi...
el mogu ja?
moze :) lipicaneru...
daj cv :)
Da se prijavim :stidljiva:
http://razbibriga.net/showthread.php/154-Manijakov-CV
pogrešan sam turio cv :raz_095:
evo:
ime : Ivana
prezime: Aleksic (al se menja uskoro)
godina proizvodnje 24.09.1979 u 02.30 h
iskustvo: 'nako,al se trudim i voljna da ucim
..... sliku imate u profilu....
prvo da vidim sliku kome saljem cv :):raz_096:
dzone, ja sam ovde komisija a ti kandidat...
E, a ja pomislio traži se "vođeno biće"! U Karađorđevu sam naučio kako lipicaner
treba da poštuje u sebi drugoga, i kako u drugome treba da poštuje sebe. :kojote:
volim da vidim komisju kako izgleda....:raz_068:
ali ajde..da verujemo kad kas\zes mame mi :lol:
ja sam jedina poslala!
Možeš i mene da voliš lila.. slobodno...
ja sam dobrija od tebe...:sojka:
dobro kojice... tvoj cv glasi: ja sam dobrija od tebe... mislim da je dovoljno to za cv ;)
zar je dotle doslo Lilu!? :huh:
dotle sani... i to urgentno!
QQ meni...aj da vidimo kako ce se stvari razvijati ...pa ako zatreba reanimacija (nedajboze), tu sam!
liluska,zatvaraj konkurs,imas mene,pobogu!!!!!!!!!
cekaj mico jos samo malo...
Evo šta trenutno mislim o tebi, Lilu: tvoje sapi su kao u rasne ždrebice, a po bezobrazluku podsećaš na novinarku "Skandala"!
Da zlo bude veće, među novopridošlim mislima o tebi, sve češće zapažam i sumnjive misli.
Ako u moju ludu glavu slučajno upadne policija, ko zna šta će još pri pretresu u njoj još pronaći! :pusi:
Ja tebe vec volim zavoli i ti mene...http://razbibriga.net/imported/2010/...X3kiBCmM-1.jpg