-
Da li je štrumpfeta laka ženska/sponzoruša ?
Verovatno neko sad misli -koji je ovoj ?
No baš mi to palo na pamet -a jeste, uslovno rečeno filozofsko pitanje .
Dakle -da li je Štrumpfeta sponozoruša ?
Prvo klasika -ne mnogo pametna plavuša .
Živi sa gomilom muškaraca , i nikada ništa ne radi .Koketira sa svima redom , što rezultira materijalnom korišću za nju -od onog štrumpfa što joj donosi cveće , do onoga što peče kolače . Nadalje...stalno se umiljava kod Papa Štrumpfa , dakle kod "glavnog baje " , i naravno ima "poseban status" Licka se po ceo dan , i uslovno rečeno , zavodi one male plavce sa svojim "tamdiradidam" pevušenjem .
Kad se sve sabere....ispada da je ona, u tim štrupfovskim okvirima klasična sponzoruša .Šta vi mislite o tome?Imamo li i mi štrumfetu na forumu?
-
Re: Da li je štrumpfeta laka ženska/sponzoruša ?
Ovo ko da zemsko pita, QQ, nema lakih zemskih, ima samo lepih i lepsih (to mi reko stric Radovan, nije od mene) a sto vole da pevuse i da simaju lepe carape, to im valjda u...sujeti:raz_088:
-
ÐÑ…, та мала заноÑна плавуша, певушила је и флертовала и добијала цвеће и колаче због тога...
Свим ШтрумпфовимРје била Ñимпатична можда баш зато што није била покварена и злобна, него онако мила и Ñлатка.
Ðије ми јаÑно, ел треба да Ñе изјашњавамо поникце ко је наша Штрумпфета или Ñамо да кажемо да ли је има или нема? :neutral:
-
Kako ti volja i da li je ima ili nema a moze i poimence...:)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
Živi sa gomilom muškaraca , i nikada ništa ne radi .Koketira sa svima redom , što rezultira materijalnom korišću za nju -od onog štrumpfa što joj donosi cveće , do onoga što peče kolače . Nadalje...stalno se umiljava kod Papa Štrumpfa , dakle kod "glavnog baje " , i naravno ima "poseban status" Licka se po ceo dan , i uslovno rečeno , zavodi one male plavce sa svojim "tamdiradidam" pevušenjem .
Kad se sve sabere....ispada da je ona, u tim štrupfovskim okvirima klasična sponzoruša .Šta vi mislite o tome?Imamo li i mi štrumfetu na forumu?
Па, нимало похвално за главног бају, зар не?
Мислим, ако јој је само због лицкања и умиљавања дао повлашћен статус, ел да...
Не, не мислим да ми имамо Штрумпфету на форуму.
И да, како је она лака риба ако нико није успео да је смува? :eek:
-
:huh:
Forum nije crtani film. To bi bio odgovor na sva pitanja. :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Ах, та мала заносна плавуша, певушила је и флертовала и добијала цвеће и колаче због тога...
Свим Штрумпфовима је била симпатична можда баш зато што није била покварена и злобна, него онако мила и слатка.
Није ми јасно, ел треба да се изјашњавамо поникце ко је наша Штрумпфета или само да кажемо да ли је има или нема? :neutral:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Мислим, ако јој је само због лицкања и умиљавања дао повлашћен статус, ел да...
Не, не мислим да ми имамо Штрумпфету на форуму.
И да, како је она лака риба ако нико није успео да је смува? :eek:
Ako kažemo da je Štrupfeta bila zavodnica, a ne sponzoruša, onda možemo reći da imamo priličan broj zavodnica na forumu. :g:
Evo zašto mislim da je Štrumfeta bila zavodnica. Pored toga što je bila mala und slatka,
po ceo dan je trčkarala i pevala ''ti dam, ti dam, ti dam'', a da pri tom nikome nije dala. :raz_067:
A kao što znamo, sponzoruše jednako kao i prostitutke moraju da daju. To im poso. :lol:
U čemu je zapravo razlika između spomzoruše i prostitutke?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
Ako kažemo da je Štrupfeta bila zavodnica, a ne sponzoruša, onda možemo reći da imamo priličan broj zavodnica na forumu. :g:
Evo zašto mislim da je Štrumfeta bila zavodnica. Pored toga što je bila mala und slatka,
po ceo dan je trčkarala i pevala ''ti dam, ti dam, ti dam'', a da pri tom nikome nije dala. :raz_067:
A kao što znamo, sponzoruše jednako kao i prostitutke moraju da daju. To im poso. :lol:
U čemu je zapravo razlika između spomzoruše i prostitutke?
(ponekad) u ceni
-
a, sto se samog topica tice-strumfetica deluje suvise povrsno da bi bila sponzi, jer za to moras imati vijuge koje ce oblikovati nameru da se pribavi korist bilo koje vrste i da ti je samo to u glavi...
kad se flertuje flerta radi, ne razmislja se o necemu sto se flertom moze pribaviti, a sponzorke svoje ponasenje diktiraju upravo spram tog cilja
e, sad, moguce je da ja branim flertuse, jerbo ja to stalno radim, a definitivno nisam ni sponzi, ni prostitutka....nemam pojma...
sto se pak lokalne forumske strumpfetice tice, ne znam dal je imate, suvise kratko sam ovde, al uvek i svuda bude neka sto malo vise vrcka u trepce od ostalih, pa je verovatno tako i ovde :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
МиÑлим, ако јој је Ñамо због лицкања и умиљавања дао повлашћен ÑтатуÑ, ел да...
Ðе, не миÑлим да ми имамо Штрумпфету на форуму.
И да, како је она лака риба ако нико није уÑпео да је Ñмува? :eek:
ali je ona smuvala sve , sene oko nje i na njenu zelju izapovest...i sve je tu...
-
Ja sam se ozbiljno posvetila ovoj temi i bacila na istraživanje.
Utvrdila sam da je za sve Veliki Štupf kriv. Štrumpfeta je u početku bila
savršeko kljakava i uopšte nije bila lepa. :raz_067:
http://www.youtube.com/watch?v=yTQmwjXjJtk
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
ali je ona smuvala sve , sene oko nje i na njenu zelju izapovest...i sve je tu...
Је л’ она крива нешто због тога?
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
To je definicija zavodnice, a ne sponzoruše.
E sad.. znam da nama ženama proradi ponekad sujeta, al nije lepo da vređamo ženu samo zato što je sposobnija od nas.. :g:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojica
To je definicija zavodnice, a ne sponzoruše.
E sad.. znam da nama ženama proradi ponekad sujeta, al nije lepo da vređamo ženu samo zato što je sposobnija od nas.. :g:
a dobija li sta za uzvrat???zasto zavodi???
-
Има црне обрве и трепавице, види Ñе да је вештачка. :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
:raz_117::krsti:
Ja tebe da učim zašto žene zavode? :lol:
Si ti monahinja?
Sram ju bilo što zavodi. Eto.. daj reci koja je da ju kamenujemo il postavimo na stub srama...:raz_067:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Има црне обрве и трепавице, види се да је вештачка. :lol:
Ako pažljivo zagledaš, videćeš i da ima malko celulita.
Osim toga, za sve što radi sudiće joj onaj gore jednog dana. :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
ПркоÑ
То што Ñу Ñви пошандрцали за њом уопште не мора да значи да она заводи.
РиÑкрено, ја ни не видим да она заводи.
Само Ñе појави и Ñви Ñу јој под ногама.
-
e, ali morate priznati da je sva ta prasina oko strumpfetice delom uslovljena i brojcanim stanjem u selu..ona bre jedna, a njih-koliko????
i njima rade prirodni zakoni, feromoni i hormoni, nema veze sto su crtani..da je jedan strumpf, a 100 zenskih strumpfova, da vish kako bi on isao okolo, pokazivao misice, pevao pod prozorima a one bi sve spremale kolace, uvijale loknice i oblacile minice...
sve su to prirodne rekacije, nije zena kriva sto je nasmejana po ceo dan, kad joj zivot lep..ta nikad nece da ostari
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
То што су сви пошандрцали за њом уопште не мора да значи да она заводи.
А искрено, ја ни не видим да она заводи.
Само се појави и сви су јој под ногама.
Jesje. Utvrdila sam to pažljivim posmatranjem crtanog filma.
Ona se samo pojavila i ama baš ništa nije uradila, a oni odlepili.
Muška posla...:lol:
-
Zatrudnela štrumfeta. Sazvao veliki štrumf poselo i pita:
- Ko nije koristio štrumf-gumice !?!
Glas iz pozadine:
- MRZIM ŠTRUMF-GUMICE !
:raz_128:
-
-
ovde nosi wonder bra sto posto....
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
jeste, laka je. stalno pevuši ''ti dam ti dam ti dam!''
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
ovde nosi wonder bra sto posto....
ma silikoni garant...:raz_088:
-
Ðл трепавице оÑтале црне :undecided:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Пркос
Nije... :lol:
Samo je jedino žensko, među gomilom muškaraca... Da li je i Snežana sponzoruša? To ti je obrazac ponašanja koji diktira okruženje... ili da obuče pantalone i pretvori se u jednog od njih. Sumnjam da bi pravo žensko to uradilo... osim toga, masa žena se druži sa muškarcima upravo zbog pažnje koju dobija svojim polom... E, sad zamisli šta bi bilo da postoje dve Štrumpfete... pa verovatno bi oči jedna drugoj iskopale.
-
kojica me zayeba... ti-dam ti-dam ti-dam... al ja sam se prva setila... :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Đavolja nevesta
kojica me zayeba... ti-dam ti-dam ti-dam... al ja sam se prva setila... :lol:
tek sad videh da je ona to napisala...:huh:
-