-
GDE za vikend u švaleraciju?
Hotel..motelll..seoski turizam...ili???:sojka::rumenko::g::bisa:
-
Re: GDE za vikend švaleraciju?
u tol sto ti dobra tema, bas sam razmisljala gde bih mogla recimo za vikend u svaleraciju...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Hotel..motelll..seoski turizam...ili???:sojka::rumenko::g::bisa:
Jedru seljanku u hotel i jedno dve noći se ne skidati s njenih gigantskih oblina, gradsku ribu u motel, na brzaka, a ti i ja ćemo se već nekako snaći 10 dana na mirišljavom stogu sena ili u plevnji. :kojote:
-
Pa...ja bih odabrala neko putovanje van grada..ili zemlje recimo: svaki vikend druga bliza destinacija...but..stvar love, jel ..ali vredi!! :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Jedru seljanku u hotel, gradsku ribu u motel, na brzaka,
a ti i ja ćemo se već nekako snaći na mirišljavom stogu sena ili u plevnji. :kojote:
Ne plasis se krpelja???Bolje da furnemo u Pestu..ili nedje gde ima bazena da se brckisemo u pauzi :):sojka:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Pa...ja bih odabrala neko putovanje van grada..ili zemlje recimo: svaki vikend druga bliza destinacija...but..stvar love, jel ..ali vredi!! :)
Prilično maštovito od Tol(icke) žene, ali nema više ni jedne jedine bliže destinacije koju tvoj Koja nije obišao bar deset puta (ne, ne, nije to zbog toga što sam mator, već zato što sam hiperaktivan). :lol:
-
uh moram da pratim ovu temu... aj uozbiljite se, ako mi se bude svidela neka destinacija, koliko za ovaj vikend odoh u svaleraciju...
-
kojoteeeeeeeeeee, stigla malavelika, poitaj na chat! :kreza:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Ne plasis se krpelja???Bolje da furnemo u Pestu..ili nedje gde ima bazena da se brckisemo u pauzi :):sojka:
Pešta je simpatičan gradić ali bez romantičnog sadržaja; zbog te činjenice kao i tvoje nasušne potrebe za brčkanjem u štrokavim bazenima nije naročito teško zaključiti da te interesuje samo suvi seks. :mv:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Pešta je simpatičan gradić ali bez romantičnog sadržaja; zbog te činjenice kao i tvoje nasušne potrebe za brčkanjem u štrokavim bazenima nije naročito teško zaključiti da te interesuje samo suvi seks. :mv:
Konstatacija do yaya..ali za očekivati..
Mozda ne poznajem materiju, but...iskustva ili mastu treba pokloniti za nauk :))
-
-
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
Ko će to da plati...
Ljubav ne poznaje prepreke i granice...zato je EU najpodesnija :))
-
Ovde i nije toliko do etaže, koliko do kalibra.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Ljubav nema granice...zato je EU najpodesnija :))
Al kartica ima limit... :lol:
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
Al kartica ima limit... :lol:
Ne koristis valjda svoju? ;)
-
Ovo nije švaleracija, ovo je romantika... :ljutko:
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Ne koristis valjda svoju? ;)
Jok, ali mož da mu padne inspiracija ako stalno razmišlja o limitu... to me brine... :place:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
Ovo nije švaleracija, ovo je romantika... :ljutko:
Da li švaleracija podrazumeva neemotivnost???
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
Jok, ali mož da mu padne inspiracija ako stalno razmišlja o limitu... to me brine... :place:
Ako on organizuje - zasto bi se opterecivala trivijalom (uostalom uvek mozes da ponudis "ferku-pomoc") ;)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
otšetaću u kišnom mantilu, nehajno obmotanog šala oko vrata, noseći baget otkinutog okrajka ispod miške.
ljubavišite se ljudi
http://www.youtube.com/watch?v=RSlnTUJ8JCo
-
pa, mozete i na neki salas, oni nisu tako skupi kao evropske destinacije (mada i tamo ima super vikend ponuda za 200-300 E), a bas su romanticno-svalerski :lol:
i, btw, nema dobre svaleracije bez zrnca romantike
EDIT: onaj salas 137 se meni bas dopao, mada nisma u tu svrhu bila tamo :lol:
al bas je za ljubavisanje dusu dao..mada cuh da je sad to neko nabedjeno mesto, sve neki besni likovi sa svojim ljubavnicama :(
-
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
pa, mozete i na neki salas, oni nisu tako skupi kao evropske destinacije (mada i tamo ima super vikend ponuda za 200-300 E), a bas su romanticno-svalerski :lol:
i, btw, nema dobre svaleracije bez zrnca romantike
EDIT: onaj salas 137 se meni bas dopao, mada nisma u tu svrhu bila tamo :lol:
al bas je za ljubavisanje dusu dao..mada cuh da je sad to neko nabedjeno mesto, sve neki besni likovi sa svojim ljubavnicama :(
Aha, pazi da ti ne poverujem da si BAŠ na taj salaš išla iz naučnih pobuda! :lol:
Elem, upravo na takvim salašima počinje tzv. "poslednji čin je'bačke drame", i dvoje protagonista putuju tamo da bi doživeli, videli sliku koja razdire dušu. Nakon toga, kad je duša dovoljno izprobadana, spremni su dalje da povredjuju jedno drugo i zaklinju se na ljubav go groba. Šta sam hteo da kažem, pitaćeš me. Ili možda nećeš? Odvešćeš me? :kojote:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Da li švaleracija podrazumeva neemotivnost???
Ako kažeš švaleracija, da.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Aha, pazi da ti ne poverujem da si BAŠ na taj salaš išla iz naučnih pobuda! :lol:
pa, ako bas hoces da znas-DA, bas na taj salas smo isli iz naucnih pobuda, nas nekoliko, ukljucujuci moju seficu i naseg inostranog (grckog :P) saradnika
imam i slike kao dokaz :lol:
-
-
Editovao sam poruku, idi pročitaj, malavelika moja ljubavi. :kojote:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
pa, ako bas hoces da znas-DA, bas na taj salas smo isli iz naucnih pobuda, nas nekoliko, ukljucujuci moju seficu i naseg inostranog (grckog :P) saradnika
imam i slike kao dokaz :lol:
Najzanimljiviji je izostavljen podatak da je VAS NEKOLIKO PAROVA bilo tamo, uključujući i Grke.
Tako je čuveni salaš dobio svoj međunarodni naučni i je'bački status. :lol:
Daj slike! :P
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Јој.
Е ово бих највише волела.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Elem, upravo na takvim salašima počinje tzv. "poslednji čin je'bačke drame", i dvoje protagonista putuju tamo da bi doživeli, videli sliku koja razdire dušu. Nakon toga, kad je duša dovoljno izprobadana, spremni su dalje da povredjuju jedno drugo i zaklinju se na ljubav go groba. Šta sam hteo da kažem, pitaćeš me. Ili možda nećeš? Odvešćeš me? :kojote:
rekla sam vec ti da sa svakim novim ljubavnikom volim da odem na novo mesto
ne zelim da mi se utisci i secanja posle preplicu
tako da -NE, necu te odvesti ...tamo :lol:
ljubavi :mv:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Najzanimljiviji je izostavljen podatak da je VAS NEKOLIKO PAROVA bilo tamo, uključujući i Grke.
Tako je čuveni salaš dobio svoj međunarodni naučni i je'bački status. :lol:
Daj slike! :P
citas ono cega se tvoje srce plasi :lol:
nisam rekla nekoliko PAROVA, vec nas nekoliko, tacnije tri zene i dva muskarca
i nismo tamo spavali, samo proveli jedno nezaboravno lepo jesenje popodne, davno, davno, dok je tvoja vestica jos bila crvenokosa :lol:
ali sam trazila da vidim sobe, ako mi jednog dana zatreba :mv:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Vragolanka
Ako kažeš švaleracija, da.
Oprosti...ali kako se onda zove ta kombinacija:Oženjen-slobodna?(Udata-slobodan...oboje u braku...)..zabavljanje???missim..mozda zabranjena veza(bolja verzija od pogrdnog naziva švaleracija)? Mislis da je tu osnovni elemenat -suvi sex? Mozda....ali Kod zene uvek ima emocija...pa i kod muskarca..verujem..
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
tol
Oprosti...ali kako se onda zove ta kombinacija:Oženjen-slobodna?(Udata-slobodan...oboje u braku...)..zabavljanje???missim..mozda zabranjena veza(bolja verzija od pogrdnog naziva švaleracija)? Mislis da je tu osnovni elemenat -suvi sex? Mozda....ali Kod zene uvek ima emocija...pa i kod muskarca..verujem..
Onolika doza romantike, prikazane na slikama je u kombinacijama ove vrste neprihvatljiva i nepoželjna... o tome ti pričam.
Ne mora da bude suvi sex, može da bude emocija, i treba da ih bude, inače ne shvatam suštinu odnosa... ali me "švaleracija" nekako asocira na skrivanje i kontrolisanje... Dok na slikama deluju... tako opušteno... :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
malavelika
citas ono cega se tvoje srce plasi :lol:
nisam rekla nekoliko PAROVA, vec nas nekoliko, tacnije tri zene i dva muskarca
i nismo tamo spavali, samo proveli jedno nezaboravno lepo jesenje popodne, davno, davno, dok je tvoja vestica jos bila crvenokosa :lol:
ali sam trazila da vidim sobe, ako mi jednog dana zatreba :mv:
Ne, ljubavi, moje kojotsko srce ne plaši se SVEGA onoga što se tamo dešavalo, naprotiv - moje srce zna na šta se obično svedu svi ti naučni skupovi, posete salašima, simpozijumi i ostali je'bački... pardon, i ostali skupovi. :kojote:... pardon, :mv:
edit: Kad god sam bez verenice, eto mene na nekom salašu, jako ophrvanog naučnim pobudama. :lol:
-
Ima li logike sputavati emocije i ponasanje ako si negde van dometa znatizelje? ZAšto doziranje treba da limitira strast i želju?...
Mozda ja grešim kod poimanja da i zabranjena veza ne mora biti sa instant isfriziranim ponasanjem?" Pobegli smo da se pohrvamo..i ukrademo parce iluzije da smo extremno pozeljni?"...
Neko zivi takav zivot godinama..
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
kojote
Ne, ljubavi, moje kojotsko srce ne plaši se SVEGA onoga što se tamo dešavalo, naprotiv - moje srce zna na šta se obično svedu svi ti naučni skupovi, posete salašima, simpozijumi i ostali je'bački... pardon, i ostali skupovi. :kojote:... pardon, :mv:
pa, ne znam na kakve su naucne skupove i simpozijume tvoje eks ljubavi isle, ali znam da je to premisa tako uvrezena (pogresno) u muske umove, da se svi odreda zabezeknu kad na naucnom skupu dobiju NE kao odgovor :lol: