-
Шта мушкарац може да пружи жени
Имамо тему шта би жене волеле да им мушкарци пруже у животу.
И верујем да они то и могу, само, не баш на начин како то жене очекују.
Дакле, драги мушкарци, шта ви желите и можете да пружите својој жени и на који начин?
-
Re: Шта мушкарац може да пружи жени
svi junaci mukom ponikoše :raz_114:
-
Ми се на оној теми расписале шта очекујемо, па ко велим, да видимо колико је реално да нешто и добијемо :dosada:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Имамо тему шта би жене волеле да им мушкарци пруже у животу.
И верујем да они то и могу, само, не баш на начин како то жене очекују.
Дакле, драги мушкарци, шта ви желите и можете да пружите својој жени и на који начин?
Cek, cek zar nije logicnije da si metnula temu sta bi zene mogle da pruze nama no ovo mu dodje samo izvrnuto opet mi vama stogod da pruzamo, a to moz i tamo da pisemo...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Ми се на оној теми расписале шта очекујемо, па ко велим, да видимо колико је реално да нешто и добијемо :dosada:
Treba pričekati, možda moraju prvo malo da razmisle... :pusi:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Schuhart
Cek, cek zar nije logicnije da si metnula temu sta bi zene mogle da pruze nama no ovo mu dodje samo izvrnuto opet mi vama stogod da pruzamo, a to moz i tamo da pisemo...
Па не пишете.
А ти отвори тему с тим питањем. :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandra
Treba pričekati, možda moraju prvo malo da razmisle... :pusi:
Па да... да нешто случајно не забораве...
-
Može muški svašta da pruži, al pitanje je šta žena može da izvuče od njega .... u rukama umetnika (umetnice) i gvožđe postaje zlato :lol:
-
Начи, опет од жене зависи :facepalm:
Што је најгоре, знам да си у праву...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Može muški svašta da pruži, al pitanje je šta žena može da izvuče od njega .... u rukama umetnika (umetnice) i gvožđe postaje zlato :lol:
А да нам откријете начин на који жена може свашта да извуче? :sojka:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
...ako dobro vuce...
malo rime nije na odmet... :mrgreen:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Schuhart
...ako dobro vuce...
malo rime nije na odmet... :mrgreen:
Конце?
-
Bas ti masta ni za sta ne sluzi...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Schuhart
Bas ti masta ni za sta ne sluzi...
Па зато сам и поставила тему :dosada:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Nisam ja najbolja adresa za ovo pitanje :))) ............. ali mislim da je poenta da ga voliš onda kada on ni sebe ne bi voleo .... a naplatićeš mu tu sa kamatom ne boj se :) ..... mislim da su dečaci uvek dečaci ..... i da malo pažnje i usmeravanja nije na odmet .... lupam ja ....
-
Carice, nadjes samo magarca sa velikim usima i vuces mu svakim danom da budu sve veci...i ondaK imas sve, i vise no sto si tela:tibi:
ps: ovo malo metaforicki, al znas na kog magarca sam...misso:pusi:
-
Е па ја нећу магарца кога могу да вучем како оћу и где хоћу.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
QueenOfClubs
Е па ја нећу магарца кога могу да вучем како оћу и где хоћу.
Ma samo malo žiške i ima od magarca da postane osvajač derbija na hipodromu :)))
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Ma samo malo žiške i ima od magarca da postane osvajač derbija na hipodromu :)))
:raz_114:
Оставио си ме баз текста.
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sandokan
Nisam ja najbolja adresa za ovo pitanje :))) ............. ali mislim da je poenta da ga voliš onda kada on ni sebe ne bi voleo .... a naplatićeš mu tu sa kamatom ne boj se :) ..... mislim da su dečaci uvek dečaci ..... i da malo pažnje i usmeravanja nije na odmet .... lupam ja ....
ne lupaš, mame mi :) sve je tačno što si rekao.
-
ja nekako mislim da muskarac moze svasta da pruzi zeni,samo kad bi doticna znala sta zeli :lol: i znala to jasno da kaze,bez da ocekuje od njega da joj cita misli...:)
-
e, pametna je ova mica ponekad, nema šta... :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
ja nekako mislim da muskarac moze svasta da pruzi zeni,samo kad bi doticna znala sta zeli :lol: i znala to jasno da kaze,bez da ocekuje od njega da joj cita misli...:)
Dobro mislis, dobro:aha:
-
:bisa: to su moji,retki blistavi momenti :)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
Ne misliš dobro, već predobro :)
Teško nama muškarcima, em žene ne znaju šta hoće, em očekuju da im čitamo misli :aha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
slusaj Miciii...ja kad im kazem sta zelim oni ili ucute,ili se prave da ne cuju,neki da me nisu razumeli ali najcesci su oni koji pobegnu:cici:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
slusaj Miciii...ja kad im kazem sta zelim oni ili ucute,ili se prave da ne cuju,neki da me nisu razumeli ali najcesci su oni koji pobegnu:cici:
auu..pa ti si ondak jedna zahtevna zemskaa :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Ne misliš dobro, već predobro :)
Teško nama muškarcima, em žene ne znaju šta hoće, em očekuju da im čitamo misli :aha:
ma nije stvar u tome,zapravo..nekako se sve ogleda u poimanju stvari..zene imaju takav senzibilitet da nijansiraju situacije..dramski uzivaju svim culima u svakom momentu,dok je muski mozak formiran jednostavno,levo,desno,pravo il nazad..i to vekovno nerazumevanje izmedju dva pola je upravo u tome..kako bre,ne znate razliku izmedju drap i bez boje?? Pa nije to bela,znate? :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
ma nije stvar u tome,zapravo..nekako se sve ogleda u poimanju stvari..zene imaju takav senzibilitet da nijansiraju situacije..dramski uzivaju svim culima u svakom momentu,dok je muski mozak formiran jednostavno,levo,desno,pravo il nazad..i to vekovno nerazumevanje izmedju dva pola je upravo u tome..kako bre,ne znate razliku izmedju drap i bez boje?? Pa nije to bela,znate? :lol:
Jeste, sada ga i ti pretera, mi muški znamo i za druge nenaveden pravce, rcimo pravoulevo, pravoudesno, kružnonazad i slično, nismo baš toliko jednostavni :pusi:
Kakva bež kakva drap boja, sve su boje potekle od bele, prema tome mi smo u pravu, a za nijanse ste vi zadužene, mi smo samo za belu boju zaduženi ;)
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Jeste, sada ga i ti pretera, mi muški znamo i za druge nenaveden pravce, rcimo pravoulevo, pravoudesno, kružnonazad i slično, nismo baš toliko jednostavni :pusi:
Kakva bež kakva drap boja, sve su boje potekle od bele, prema tome mi smo u pravu, a za nijanse ste vi zadužene, mi smo samo za belu boju zaduženi ;)
pa moram bre,malo..vidis da me muski brane,a zene ce da me razapnu na krst :)) cuti tu i gledaj pravo samo,kad ja kazem :D
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
misticlady
Khm....Mistic a šta ti to želiš, mislim i ja da saznam pa da biram neku od nabrojanih opcija :huh:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
pa moram bre,malo..vidis da me muski brane,a zene ce da me razapnu na krst :)) cuti tu i gledaj pravo samo,kad ja kazem :D
Pravo gde, ne navede mi tačno, jel' u tebe ili negde drugde, zbunjuješ me stalno :g:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Pravo gde, ne navede mi tačno, jel' u tebe ili negde drugde, zbunjuješ me stalno :g:
pa eto vidis..pravo zensko..ja te navodim,ispada da te zavodim :D ni ti ni ja sad,ne znamo sta ocemo :P xixixix
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
pa eto vidis..pravo zensko..ja te navodim,ispada da te zavodim :D ni ti ni ja sad,ne znamo sta ocemo :P xixixix
Ako znamo šta nećemo, onda je lako utvrditi šta hoćemo, eto vidiš koliko smo mi muškarci jednostavni, čudo jedno :mrgreen:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Ako znamo šta nećemo, onda je lako utvrditi šta hoćemo, eto vidiš koliko smo mi muškarci jednostavni, čudo jedno :mrgreen:
ajde da te cujem :lol: sta neces?:D
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
ajde da te cujem :lol: sta neces?:D
Neću da ti kažem :lol:
Dame imaju prednost, vidiš kako smo mi muškarci pažljivi :mrgreen:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Neću da ti kažem :lol:
Dame imaju prednost, vidiš kako smo mi muškarci pažljivi :mrgreen:
aa-aaa :)) to je doza kukavicluka :PP nema to veze sa prednoscu :D
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
aa-aaa :)) to je doza kukavicluka :PP nema to veze sa prednoscu :D
Čuj sada kukavica, a lepo damo prednost i umesto da nam se kaže kako je to lepo od nas i slično, ono kukavice :eek:
Dakle o čemu smo ono pričali :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Moonster
Čuj sada kukavica, a lepo damo prednost i umesto da nam se kaže kako je to lepo od nas i slično, ono kukavice :eek:
Dakle o čemu smo ono pričali :lol:
o prebacivanju loptice :)) ono sto ti nazivas prednoscu,ja nazivam potencijalnim kukaviclukom i ne preuzimanjem inicijative :lol:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
mica
o prebacivanju loptice :)) ono sto ti nazivas prednoscu,ja nazivam potencijalnim kukaviclukom i ne preuzimanjem inicijative :lol:
Ono što ti nazivaš kukavičlukom, ja nazivam iskustvom, pustiš lopticu da sama ide gde i kako hoće, pa ti se posle ne može prebaciti da si kriv za njeno kretanje :pusi: