:qq: dajte neke ideje..
Printable View
:qq: dajte neke ideje..
pa ima tema za kujne, bre...ček da nađem.
Којо, па шта је било?
Какве идеје?
Висећи до плафона, без много резбарија, машина за судове, никако дупла судопера, аквина обавезно, без стаклених делова, без полица, никако браон шпорет и шта још...
Плочице да буду баш глатке због чишћења.
Мислим, ја сам практична више него естета. :aha:
Vidi vako..
Jel kuhinja da bude zajedno sa trpezarijom ili ne?
Da li i kuhinja i trpezarija i dnevna da budu odvojene?
Nešto mi je kombinacija de je kujna odvojena od trpezarije šankom,
a trpezarija i dnevna spojene, dosadna. :sad:
Ugradno sve ..... rerna gore .... viseći elementi do plafona naraFski ....
kod mene je kuhinja spojena sa trpezarijom....otprilike je dugačka 6m, a široka oko2.5m. ne smeta mi što su spojene i ne bih volela da budu odvojene, pošto je prostor relativno mali....e sad....ako je prostor veliki - logično je da ga nekako odvojiš, barem ''šankom'', kako ti kažeš.
Па како год, могла сам да одвојим кујну шанком, али нисам хтела, не волим да се из дневне види кујна.
По мени је најбоље да све буде посебно и да све има регуларна врата, никакве хармонике, паравани, клизећа...
Кад дође до чишћења свега тога, запиташ шта ти је то требало у животу.
Живела у таквом стану, па знам :qq:
А најбоље би било да се из кујне иде у шпајз.
И мисли о мирисима који се из кујне шире.
Ја да могу, ставила бих непропусни штит на кујну. :lol:
kojice, udariš pločice svuda...neke karamel boje ili rezeda...na te dve boje se ne vidi ništa što je musavo.
koliki je prostor i da li je pravougani ili kvadratni?
p.s. ako ima cepter - nema mirisa.
Pa razdvojena rerna i šporet nisu jezivo skupi, sudo mašina već jeste krupnija stavka, mada realno skup je to sport .... ne znam kolika ti je kuhinja, i kog je oblika, ali bRez hiljadarke nemo ni da počinješ ....
Na ovo sam mislio kad sam rekao rerna gore .... http://razbibriga.net/imported/2011/...6_medium-1.jpg
dakle, i ti su kuhinji, kao i ja....dobro. e, da - mislim da treba da imaš duplu sudoperu...i ono malo sudova što pereš (ako već imaš mašinu) da stavljaš u drugu - da se lepo cedi i suši, a ne da se izliva iz onih plastičnih nosača....pih.
dokazano najpraktičniji oblik sudopere je - okrugao :)
ja se za mašinu ne saginjem uopšte :lol: a za rernu se isto ne saginjem....tj. ne doživljavam to kao problem. ubacim pleh, tepsiju, šta već.....uključim sat i kad zazvoni - izvadim pečeno.
nije mi jasno to saginjanje oko rerne....
laptop - u kujnu :) danas svaka kuhinja ima laptop :lol:
Ја сам од моје дневне штрпнула за кујну, па шта ми фали. :lol:
Pa da.. i onda niko neće moći da mi prigovara.. :dance:
dakle kujna, pult za laptop, pa onda trpezarija...
Коју за прецедника :)
e, kojice, je l kuhinja ima prozor...ili je taj deo sa prozorom predviđen za trpezariju?
Дај слику :)
Pa izmedju kuhinje i trpezarije stavis veliki sank, tako se nece videti iz daleka sta se tamo radi, a i lepo je, jos i barske stolice,superiska! A izmedju trpezarije i dnevne sobe moze samo neki luk i to je to, meni se svidjaju ti otvoreni prostori, ili stavilis samo stepenik ili dva izmedju, to je bas dobro, ili dolaze u obzir neka lepa velika staklena vrata, eto.:bisa: