Možemo li je doživjeti kao nešto novo ili ćemo upoređivati sa starom ljubai,tražiti sličnosti i gušiti sebe..koliko smo slobodni i oslobođeni kad nam na prag pokuca ona...Nova Ljubav?
Printable View
Možemo li je doživjeti kao nešto novo ili ćemo upoređivati sa starom ljubai,tražiti sličnosti i gušiti sebe..koliko smo slobodni i oslobođeni kad nam na prag pokuca ona...Nova Ljubav?
KAd ponovno zatreperi ono najiskričavije u nama,najbolje je da pokušamo da dišemo te nove mirise ljubavi..a to nije lako,ukoliko nismo oslobođeni sjećanja i žala za nečim što je izgubljeno...U svaku ljubav ulazimo oprezno,kao neplivač u vodu,ako dijete koje prohodava...a ne treba,,zar ne?
Pu, pu, ne daj Boze... Uporedjivati dve ljubavi je nezahvalno...I bez smisla... Kao da uporedjujes dva oblaka...Koji je belji, lepsi, koji donosi kisu, a koji krije sunce? Jock... Koji god da je, on nosi novo i tome se treba radovati .
Pa Moon malo probrckas noge u plicaku i krenes ka novim dubinama :mrgreen: !
Secam se jedne recenice jednog prijatelja: "Znas kada ces zaboraviti? Onda kada pocnes da uzivas" :aha:
Nemam pojma.
Neko sam ko se tesko upusta u nove ljubavi, jer mi se retko ko svidi a ne nesto drugo trece...peto!
Jos nije naisao neko takav :(
Nema uporedjivanja, nikada, iz prostog razloga sto je prihvatanje jedan nacin od onoga "ici dalje" ;)
A i skoro sam upropastila nesto sto je moglo biti lepo, al ebi ga, nisam mogla, jednostavno kada nije to to , onda nije :(
Ako nije to to...Ondak ne bi bilo lepo.
Ako ti ne osecas da je to to, ondak iako moze delovati kao lepo, ipak nije...A to bi ti vrlo dobro znala. Tako da, trazi dalje :mrgreen:
Sami se nadju :mrgreen:
E dobro je kad je covek svesan svojih gresaka :raz_088: ...
Kad god dosla, dobrodosla je :mrgreen:!
A što se deremo :qq: pa dobro ja čujem još uvek :aha:
Zezam se ;)
Ma nema krivca, nije ni bitna tada krivica osima ako su neke druge stvari u pitanju :aha:
Ne, ne strpljiv, nestrpljiv spašen, neće jedan/jedna, hoće drugi/druga ma ima ih ko na traci :aha:
Nije vredno mučiti se i tražiti preko hleba pogače ;)
Ljudovi, ja drzim do toga da je sve to do licnosti...Nema to toliko veze sa polom, sprecite generalizaciju... Sve zavisi od osobe ...
Ej, bre Mune, pa skoro u isto vreme slicno odgovaramo...Jastrebe :pusi:!
Jeste vala... Jastrebi hasisa :pusi:!
A joooooooj...pa gde pise da ja trazim generalizaciju. Pitam tebe, kako je kod tebe i zasto je drugacije, bre :aha:
Meni je tesko da prelomin ali kad prelomim to je to, samo mi treba vremena, sa jedne strane. Sa druge strane, u neke nove price ulazim onda kada sam sama sa sobom nacisto, nema nece jedan, oce drugi treci peti!
Svaka priča u koju smo ušli "do kraja" nas čini osobom koja je manje u stanju da se sledetji put u potpunosti rastereti "prtljaga" koji sa sobom nosi... Ovde ne govorim o vezama i vezicama koje nas nisu "dotakle" ....
Ljubav nije ništa drugačija od drugih životnih iskustava .... u koja implementiramo sve ono što smo ranije naučili, a ima veze sa sličnim situacijama ... kad ne bi bilo tako bili bi mentalno sumnjivi :aha:
Izvinjavam se, nisam znao da je pitanje upućeno direktno meni :aha:
Kod mene je jednostavno, lako i brzo prelomim, mada ponekada traje nepotrebno dugo :aha:
Nema tu puno filozofije kod mene, ne idemo zajedno, razlaz, brzo i čisto i efikasno :aha:
Zašto je drugačije kod mene nego kod mnogih drugih, zato što sam se umorio od gluposti, kompromisa, ustupaka, beskorisnih rasprava oko nebitnih stvari i slični stvari :aha: