Prvobitno napisano od
marlon
pa znam bre cici, malko se zezam... ovo sve pricam ako nas ostavi da ja presecemo...ima i takvih zena koje su nesigurne u ono sto zele, u ono sto mogu da osecaju, ili se plase sebi mozda da priznaju kaka ih plima obuzima posle dugo vremena... onda mora da se improvizuje i da reskiras.... naravno ako ti se dama svidja i osecas neki adrenalin da ti juri telom da te vuce ka njoj.... to je osnovni preduslov za sve dalje... muvati se samo radi muvanja je benigno i debilno...
dodir je jako bitan... bilo kakav i najmanji... mi muskarci smo malo ybg operisani od toga ali svaka zena zeli makar u milisekundi ako joj se neko dopada da ga oseti... bila sigurna stoposto ili u dilemi 50 posto... mozes da hodas sa njom da odes korak ispred nje ona ce kao slucajno da naleti na tebe ili da da ti kaze da ume da gleda u dlan ili da ti pridrzi ruku ako si starovremenski vaspitan pa joj palis cigaretu i jos hiljadu ili... taj trenutak njoj govori mnogo, nama opet ne dok ne uhvatimo konketnije, mislim... sad ce cici da pita a gde to marlone... :lol: