:raz_088: :raz_088: :raz_088:
[size=18px]Dakle moje dame, sta vi trazite u muskarcu?
[/size]
Printable View
:raz_088: :raz_088: :raz_088:
[size=18px]Dakle moje dame, sta vi trazite u muskarcu?
[/size]
Ne znam Duso sta bih trazila konkretno,jer ni jedan ne poseduje sve od onog sto bih ja zelela da poseduje.,ili ja bar jos nisam srela takvog ;) ,a mozda negde i postoji.Mozda bih najkrace to mogla reci ovako - sve one osobine koje ga karakterisu na nacin da se za njega moza reci da je Covek.
u pravu si Rev... :raz_038:
al i neki propust ga ipak moze proci :raz_114:
ajmo bre zene sto cutite...sta ce muski misliti o nama...da trazimo al ne znamo sta :raz_015:
ne tražim ništa, ne daj bože da tražim, ne bih to našla, zadovoljim se onim što dobijem ... jbg. zar ne kažu da "sreću čine male stvari"... :lol:
Uh pa neznam ....mozda ono sto ja nemam...da me nadopuni ...samo to i nista vise ... po drugim pitanjima sam skromna uvek, ovde sam malo skakljiva ....ali i puno dajem ....
[quote author=Ciciban link=topic=445.msg7539#msg7539 date=1252762566]
....mozda ono sto ja nemam...da me nadopuni
[/quote]
to je to... naša druga polovina
ali sam kurate sreće pa natrčim na istog ... i od dopune nema ništa. U korist ljubavi dam sve od sebe da nadopunim praznine i u tom trudu lipšem.
[quote author=Sibi link=topic=445.msg7541#msg7541 date=1252762902]
[quote author=Ciciban link=topic=445.msg7539#msg7539 date=1252762566]
....mozda ono sto ja nemam...da me nadopuni
[/quote]
to je to... naša druga polovina
ali sam kurate sreće pa natrčim na istog ... i od dopune nema ništa. U korist ljubavi dam sve od sebe da nadopunim praznine i u tom trudu lipšem.
[/quote]
pih kome pricas :lol:
:raz_088: :raz_114: :raz_114: :raz_114:
sigurnost u svakom trenutku.
Sebe .. :raz_055:
Trazim... :hm: Ne. Ne trazim. Vise ono volela bih da:
- ima tu moc i kada cutim zna sta mislim, zelim, osecam... Ne volim kad moram sve da "crtam".
- ono standardno: da bude iskren, pazljiv, brizan... http://razbibriga.net/imported/2011/07/2eeh3xg-1.gif
- i ako bas "mora" da bude ljubomoran to bude u minimalnim naznakama, ne preko toga :nene:
Esam skromna? http://razbibriga.net/imported/2011/07/23h6sz7-1.gif
pa i jesi.. samo.. :hm:
Što on da zna šta ti misliš, želiš i osećaš, kada to već znaš ti. I samo mu kažeš.
E pa to "i samo mu kazes". Nisam uvek raspolozena da kazem a posebno ako smo tolike godine zajedno trebao bi da zna sta mu je ciniti u odredjenim situacijama. Ako ja stalno treba da govorim jer se njemu nista ne porazumeva onda dzaba pos'o. Treba da zna da cita izmedju redova a to retko koji muskarac zna - cast nekim izuzecima.
tražimo nemoguće.. :hm:
pa ne tražim nemoguće...samo da može da me nasmeje, to mi je sad dosta.
pa i to može da bude nemoguće ako se unamćoriš.. :hm:
bubreg, eventualno? :(
Srećom srce ni jedna ne traži :aha:
volim ovog sanjara sto odma' shvati poentu.. a ne k'o moja bivsa devojka... :(
Sigurnost,oslonac,pažnju,razumevanje...:hm:
saosecanje ponekad...oslonac pomalo....ma, sama sam se rodila..... :aha:
...bas lep naslov teme... kikocem se vec deset minuta...:)
...ja sam jednom prilikom progutao kliker... pa eto sta moze da se nadje... misim ako nekom treba...
...u muskarcu jos moze da se nadje i prostata npr. ako se krene odozdo... ona je prva tu oma... :)
...missim svasta moze da se nadje...
:raz_114::raz_114: kliker....
kog crnog princa :kk:
životinju... :sojka:
to se rasčlanjuje samo u odnosu na drugu polovinu... i najveća piiiii može da bude pravi muškarac ako nađe odgovarajuću šerpu. ebi ga, nemam pravi izraz za kompatibilnost ove vrste.
da je jednostavan,duhovit,pametan,stabilan i da me zapaža