Aj da vidimo kako ste se sve vikali:palac:
Nebitno,da li trenutno na ovom forumu ili nekad u praistoriji kad su postojali i drugi forumi:jasenka:
ma ne mora biti forumski nick,možda neki koji koristite za registrovanje tako kojekude
Printable View
Aj da vidimo kako ste se sve vikali:palac:
Nebitno,da li trenutno na ovom forumu ili nekad u praistoriji kad su postojali i drugi forumi:jasenka:
ma ne mora biti forumski nick,možda neki koji koristite za registrovanje tako kojekude
Evo ja sum bila
Milojka
Žitomirka
Ambrozija
Aknesaj
Milojčica
Tooth fairy
Erato
Lallo
Thumbelina
:hm:
Kad pomislim na obilje vaših nadimaka,prosto me sram da napišem da je ovo tek moj drugi nick:)
Imam dva nicka..Sagacity koristim od davnina, na nekim stručnim sajtovima i forumima, i taj nick koristim na jednom malom forumu i ovde...
Dumspiorospero je moj nick sa jednog velikog foruma...
I imam dva avatra....
Forumašim od jula 2010.god...A pre toga sam bila na forumu, samo zbog downloada i ponekad uploada...Malo sam se bila uključila na nekoj temi religije, i eto, zarazih se...
Ovde nisam ni planirala da dođem, ali mi se dopao način diskusije..., a i ''putevi'' me slučajno naveli i eto....:raz_023:
mire mostar od vb1...
sve zbog ene popov
Septembar
Septembar79
zvrnda
anica79
mica :lol:
kalendar
e kojejkako me man prekrstavao, to ne mozem da s setim :nene:
a kao sto vidite, nisam bas inovantivna sa nikovima :aha:
pa svi imate sepet nikova:kk: samo ja jadna nemam
p.s. traži se kum,namaK:rile:
Hm, u 99 % slučajeva - Zanesenjak :)
U ostalih 1 % spadaju nickovi koje koristim kad ne želim da pričam sa ljudima koje poznajem na pričaonici, a to obično zavisi od trenute inspiracije! :)))
npr. visok_lep, imam_ferari, sam_u_stanu itd. :P
kaki ferari imaš:kapa:
eeeeeeeeeeeeee :P
kojica
hoklica
kobrica
projica
trojica
jojica
katica
komica
:drnd:
gospođa ministarka i
živka..
Kako sam to mogla da zaboravim.. :pada:
i
mala kojica
rile_laki_oblak
rile_laki_admin
rile_laki_ljubičica
rile_laki_ima moć
rile_laki_bumbar
rile_laki_zumbul
rile_laki_bambus
rile_laki_neženja
i mala buda:dada:
New Value rile_laki_zivot New Value rile_light_ima moć New Value rile_light_nezenja New Value rile_light_admin New Value rile_light_cloud New Value rile_laki_admin New Value rile_laki_kikiriki New Value rile_laki_veverica New Value rile_laki_admin New Value rile_laki_menager na manijaka New Value rile_laki_patofna New Value rile_laki_manijakovsef New Value rile_laki_rubiroza New Value rile_laki_admin New Value rile_laki_popaj New Value rile_laki_bambus New Value rile_laki_zumbul New Value rile_laki_admin New Value rile_laki_kokos New Value rile_laki_admin New Value rile_laki_zanovetak New Value rile_laki_ljubicica New Value rile_laki_diktator New Value rile_laki_baner New Value rile_laki_admin New Value rile_laki_pcelica New Value rile_laki_bumbar New Value New Value rile_laki_admin
rikanova sabrana nedela na jednom mestu :pusi:
šesnes puta rile_laki_admin:hm:
hahaha koja kreativnost! :roll:
sarma :eek:
Sarmica Ambrozija Manoletna Cana Mojra Mišur Kata Mišur Dobrosava žena bez imena Mara Ikonija Poleksija Pelagija Ravijojla Sinđa Žitomirka Zitomirka Aksenaj devil himself neko und nešto Milojčica neko und nešto neko & nešto nešto Milojčica samo probaj Ja sam nevina Milojka Mila Ja NijeSvejedno Milojka Jasenka Krempita Aknesaj :pada:
komica hoklica komica kojica katka katica kojica Manijaк kojica Manijaк Maнijak kojica jagodica jagodica kojica kojica jagodica kojica kojica kad porastem bicu planinar kojica рlaninar kojica mala buda mala kojica mala buda mala kojica Mala Kojica Gđa Hoklica Gđa Živka Gđa ministarka kojica yoyo jojica kojica baba jevda kojica Jevdokija dr.kojica Dr.kojica kojica trojica neki štrumpf neka Štrumpfeta Štrumpfeta neki štrumpf neki štrupf kojica projica planinarka kojica Grujica kojica Hoklica Zvečkica Hoklica Knedlica kojica Hoklica Knedlica Dobrica Kobrica kojica njanjavica kojica njanjavica
:pada: Ja nisam imala tolke nickove :nene:
:stidljiva:
:huh::qq::pada:
Nisam ni znala da je ovo forum sa ''problemom nick identiteta''....:krsti:
Slatko se nasmejah....:lol:
A ko je rekorder?:namcor:
Komica je za Ginisa:dada:
Si proverila? :huh:
potvrđeno :loptica:
Pa valjda će umesiti neki kolač na ime toga...Nije malo biti ''rekorder''...:g:
Kojice, nemo' bez baklava da se pojavljuješ...:drnd:
:pada: pa ja sam bila i manijak..
ja to pričam :aha: ali se meni ne veruje :ljut:
ma ko ne veruje,da ga ja vidim:qq:
Ja sam bila dosta skromna, koliko se secam ovde na forumu sam na kratko bila
Magnolija
Pobegulja
Fajf
i babs
pre toga na bivsem forumu
Žizela
Šizela
Fajf
ja sam ovde bila prvo Razbibrigica... pa Lilu i nista vise... to je to...
a na drugim forumima sam bila:
HaljinicaBojeLila
SilverSurfer
SrebrniUletac
LozacUgljena
Axiom
AkoPoludim
Vanila
BelaRada
Razbibrigica
SojcicaDevojcica
i ne secam se vise... a bilo ih je jos garant...
SrebrniUletac :pada: