Kao što znate,naša draga forumašica iskazala je želju da se uda i mi smo se skupili da razmotrimo tu njenu želju.Ona zapravo više želi da prošeta nove sandalice:dada:
Printable View
Kao što znate,naša draga forumašica iskazala je želju da se uda i mi smo se skupili da razmotrimo tu njenu želju.Ona zapravo više želi da prošeta nove sandalice:dada:
cek, pa sto ne kazes, ja sam razumeo da nece da se uda, nego samo da proseta sandalice na nekoj svadbi :rile:
nedo nedo:b: slusaj asterixa..on je sve lepo razumeo:rile:
i ja sam tako razumjela..pa vidite naslov teme:dada:
ja samo dodajem da ako već želi,svadba je idealna prilika..sad njena ili čija god,samo da se veselimo:say:
ja sam uvek za veselje :urra:
a kakve su ti sandalice?
daj nam sliku da znamo šta šetamo:igra1:
ma vazi nedo:igrac: ako treba udacu se i ja ako svi vec izbegavaju:bisa: ...samo neka se slavi:raz_068:
asterix mlogo lepe:moon: aj sto su lepe sto lepo igrajuuu:igrac: pa sto se lepo na astal penjuuu:bisa:
cim ih slikam zalepicu:raz_076:
:ko: ja nisam izbjegavala..mene udaše dok si reko britva:igra1: i da sam znala kako je to lijepo,ne b ja toliko čekala:stidljiva:
hehehe, i ja bih se zenio, al' nijedna nece na na dva sata...
e to me zanima, kako se sandalice penju na sto :drnd:
nema mlade na sat:rile:
ceo zivot ili nista:rile:
a penju se same :nn:
a gde sam ja bila kad si se ti udala:blenta:?
uh, uh padalice... :raz_076: :haha:
vazno je da ste bili na pripremama :drnd:
ćeš doći da uveličaš skup:b:
pa dabome ti padalice:)
pozivam te u ime moje i muža mojega bandita:stidljiva:
:raz_114::raz_114:
Nedo, mislim da ti je vreme da ideš na onaj forumski rečnik i priupitaš za pojedine pojmove:raz_114::raz_114:
nema spama..ajmo se vrnuti na temu..elem,sandalice 'oćeJu da se prošetaju:igra1:
a kad ti spamuješ to nije spam:ljut:
jeste,i sebe sam opomenula:zrika: zanijela se i ja zeru:igrac: kad volem sandalice:bisa:
a kako se spamuje tema? tako sto se ne prica o temi?
ako je to, onda cu da kazem da jedva cekam da vidim padalicine sandalice na stolu :rile:
padalice, jel mogu da rezervisem jedan ples?
a da vidimo kake noge trebaju za take sandale :namcor:
pa naravno.... na astal se sama penjes, a ja cu da pazim da ne padnes...:rile:
brizni asterix:drnd:
:raz_099:
dvoje su se tako smuvali :lola:
šta se radi ovde :namcor:
ja predlazem da imas sandalice za do stola, pa onda druge za djuskanje na stolu, cisto onako zbog hrane, da ipak povedemo racuna o bakterijama sa poda :dada:
vidis, to ti je odlicna ideja:g:
moram u kupovinu drugih sto pre:drnd:...mada ja volim i bosa:rumenko:..uh dileme majku mu:raz_088:
vidis da je dobra ideja, ima li sta lepse za zenu od kupovine obuce :)