-
Kakve žene muškarci žele ? :hm:
Kakve žene muškarci žele?
http://razbibriga.net/imported/2012/...35jpgsiz-1.jpg
Iako je većina žena uverena da će se muškarc usvideti samo ako je besprekorno našminkana i sređena to uglavnom nije tačno…
http://razbibriga.net/imported/2012/..._article-1.png
Zahvaljujući ovakvim stereotipima, žene su pod nepotrebnim pritiskom da uvek moraju izgledati savršeno. Verovali ili ne prema nedavnom istraživanju, muškarci kod žena vrlo često ni ne primećuju našminkane oči ili savršeni donji veš, koji je često koštao pravo bogatstvo.
Oni su se zapravo izjasnili da vole jednostavne i prirodne stvari. Štaviše, postoji velika verovatnoća da muškarci neće ni primetiti vaš trud pred ogledalom. Takođe, oni su rekli da ne vole ravan stomak, već smatraju da su obline seksi. Pored toga inteligencija, samopouzdanje, emocionalna zrelost i seksualna otvorenost će vam pomoći ne samo da ga osvojite, već i ubedite da bez vas ne može.
Takođe, kada su ih upitali za omiljeni ženski look oni su rekli da vole kada žena ima razbarušenu kosu i kada izgleda kao da je upravo izašla iz kreveta. Ako sve ovo ukombinujete sa zavodničkim pogledima, momentalno postajete neodoljive.
Izvor: Cosmopolitan
:hm:
-
Re: Kakve žene muškarci žele ? :hm:
:facepalm: kakva je ovo glupost
-
ja bi rosu.. el se to računja :blenta:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Rosa
:facepalm: kakva je ovo glupost
Nego šta je...
Još ispade, da se muškarci zaljubljuju slušajući, a ne gledajući....
Mene zanima šta muški svet misli o ovome..Jel' to bar malo istina...:hm:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
ja bi rosu.. el se to računja :blenta:
saću da te banujem :b:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
Oni su se zapravo izjasnili da vole jednostavne i prirodne stvari. Štaviše, postoji velika verovatnoća da muškarci neće ni primetiti vaš trud pred ogledalom. Takođe, oni su rekli da ne vole ravan stomak, već smatraju da su obline seksi. Pored toga inteligencija, samopouzdanje, emocionalna zrelost i seksualna otvorenost će vam pomoći ne samo da ga osvojite, već i ubedite da bez vas ne može.
Takođe, kada su ih upitali za omiljeni ženski look oni su rekli da vole kada žena imarazbarušenu kosu i kada izgleda kao da je upravo izašla iz kreveta. Ako sve ovo ukombinujete sa zavodničkim pogledima, momentalno postajete neodoljive.
Izvor: Cosmopolitan
:hm:
Auh, ako je ovo tacno, ja bi trebalo da budem "zena No1", a nisam.:raz_119::raz_119:
Mozda zbog "zavodnickog pogleda" jer ne uspem da ga "ukombinujem" kad treba?:lola::shocked:
-
Kakve žene žele muškarci:b:..od silnih kvazipsiho savjeta iz časopisa i brze "literature",mislim da su i oni zbunjeni načisto:haha:
-
dve ručice, dve nogice... i dve sisice :jasenka:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
dve ručice, dve nogice... i dve sisice :jasenka:
je l sve mora da bude u paru:g:
-
može dima jedno oko :palac:
-
:haha: mane..pošto si muškarac,definitvno sam u pravu kaSAm rekla da su muškarci zbunjeni ovom časopisima i da treba da se drže politike:novine1:
-
od probirača nema ... :zrika:
-
-
ma muški i ne čitaju tu vrstu časopisa...a žene pišu članke u takvim novinama i same sebi zabadaju trn u zdravu nogu...blesače.
-
sta zele...:namcor:
uobicajno:pusi2: zenu koja je dama na ulici, kuvarica u kuhinji i prostitutka u krevetu
-
tri u jedan:pada:
sva teška pitanja obično imaju vrlo jednostavan odgovor:riki:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Man
može dima jedno oko :palac:
ohohoho:haha:
:gusarka:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sarmica
ohohoho:raz_114: vidi ovo:raz_114:
:gusarka:
to se ne računJa :nene: post je napisan prije :haha:
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
padalica
sta zele...:namcor:
uobicajno:pusi2: zenu koja je dama na ulici, kuvarica u kuhinji i prostitutka u krevetu
... i da ne tandrce mnogo...
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Slowpoke Rodriguez
... i da ne tandrce mnogo...
Da na glavi ima dugme za ''mute''...:blenta:
-
da, najviše im odgovara žena koja odobrava, ali ćutke hahahaha....a još ako ume da kuva, ima dobru platu, pristojno izgleda...ih!
ipak, ni sve to nije garancija da je neće zameniti jednog dana mlađim modelom, ukoliko su dobro situirani (pa im se može) ili ukoliko su neviđeni švaleraši (pa im se takođe može).
-
Citiraj:
Prvobitno napisano od
pričalica
da, najviše im odgovara žena koja odobrava, ali ćutke hahahaha....a još ako ume da kuva, ima dobru platu, pristojno izgleda...ih!
ipak, ni sve to nije garancija da je neće zameniti jednog dana mlađim modelom, ukoliko su dobro situirani (pa im se može) ili ukoliko su neviđeni švaleraši (pa im se takođe može).
slazem se sa ovim i jos bih dodala:
ako moze da nikad ne zatraze nista od njih da urade, da budu samostalne i sposobne i izdrzljive, da budu jednostavno multipraktik. Kucne popravke, organizacija svega zivog u zivotu, fizikalisanje...briga o tome sta je placeno, gde su racuni, koliko se za sta duguje... ma sve sve... da svaki segment zivota drze pod kontrolom, a oni ce samo da budu siti i cisti i da se nazivaju muskarcima :dada:
ne zvucim ogorceno ako vam je tako `zalicilo` na trenutak :nene:
-
-
Odg: Kakve žene muškarci žele ? :hm:
normalne, prisebne, ako može barem malo upućene u sve sfere života i još ne preterano iskompleksirane...
-
Šta se muškarcima zapravo dopada kod žena?
Najbolje su informacije iz prve ruke, pa smo zato postavili ovo pitanje frajerima iz našeg okruženja...
# Treba mi devojka koja mi veruje i u koju ću ja verovati. To je znak da naša veza ide u dobrom smeru, jer ne volim ljubomoru. - Miloš (23)
# Želim devojku koja će me trpeti i onda kada nisam raspoložen. Kada mi nije dan, ona treba da je tu sa mnom i da mi pruža podršku. - Petar (27)
# Ložim se na pametne devojke. Volim da vidim da ona radi na sebi u intelektualnom smislu, i da s njom mogu da pričam o temama koje nas oboje zanimaju. - Vlada (24)
# Devojka koja je opuštena i koja ima dobar vibe za ljude oko sebe, nevažno da li su oni moji ili njeni drugari. - Pavle (19)
# Kuvarice su devojke na koje ja padam. Ako znaju da me iznenade tako što će mi napraviti neki lep obrok, one će uvek imati najviše šansi kod mene. - Vojin (28)
# Ne volim devojke s kojima uvek moram da „igram igrice“. Ja sam iskren tip i to najviše cenim kod nje. Iskrenost i odanost na prvom mestu. - Nemanja (27)
# Devojka koja ima manire u ponašanju je prava devojka. Pošto sebe smatram džentlmenom, voleo bih da mi je devojka prava dama koja ume da se ponaša u adekvatnoj situaciji. - Filip (24)
# Obožavam devojke koje me nasmeju. Smisao za humor je nešto čega danas sve manje ima kod ljudi, a ja obožavam da se zezam, tako da je to ono što mi je najbitnije kod nje. - Miki (20)
# Volim devojke koje se bave sportom ili nekim vidom rekreacije. Sviđa mi se kad vidim da joj je stalo do izgleda i da radi na njemu. Plus, ja sam sportista pa bi bilo lepo da treniramo zajedno. - Nikola (22)
# Ono što me privlači kod devojaka jeste njena težnja za karijerom. Devojka koja se bavi sobom, koja je visoko motivisana za uspeh i rezultate je moj tip. Mislim da bih s njom mogao odlično da funkcionišem. - Uroš (25)
Izvor :cosmopolitan.com
-
Citiraj:
# Kuvarice su devojke na koje ja padam. Ako znaju da me iznenade tako što će mi napraviti neki lep obrok, one će uvek imati najviše šansi kod mene. - Vojin (28)
I kako sad čovek da se ne nasmeje...:smeh:
-
Одг: Odg: Kakve žene muškarci žele ? :hm:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
Sagacity
I kako sad čovek da se ne nasmeje...:smeh:
а што, саго :lol:
-
Pa čuj, najbitnije mu je što žena kuva...Bre, sve razmišlja kroz stomak. Će lipše čovek od gladi...Ispade, da nije bitno kakva je ta žena, kako izgleda. Najbitnije je da ne ostane gladan...:lol: Zato se smejem...Može da naleti na neku, koja samo zna da kuva...sa kojom nema šta da popriča...
Njemu je najbolje da se venča sa restoranom...:saga:
-
Одг: Kakve žene muškarci žele ? :hm:
ако је њему то најважније, онда је њему и лепо...што би причао са женом у неком смислу како бисмо ми то замишљале? просто - није тај тип. само, дај боуже да такву жену нађе, а не неку која мисли да ће да прича с њим.
-
put do muškog srca vodi preko stomaka :mm:
meni je recimo vrhunac dana kada mi boske pohvali ručak :bisa: sva sam srećna i vratim se u kujnu puna srca... a on sit i zadovoljan što ima ženu koja zna da kuva...
:haha:
-
Odg: Одг: Kakve žene muškarci žele ? :hm:
Citiraj:
Prvobitno napisano od
причалица
ако је њему то најважније, онда је њему и лепо...што би причао са женом у неком смислу како бисмо ми то замишљале? просто - није тај тип. само, дај боуже да такву жену нађе, а не неку која мисли да ће да прича с њим.
:haha: ima li žena koja ne priča
-
жене причају, ал није нужно да имају саговорника :lol:
-
To bi onda bile žene ''monolozi''....:lol:
-
има много жена које причају пред немим саговорником....а има и таквих бракова...
-
jeste pričo,slažem se..tišina je najgori neprijatelj među ljudima..
-
моја идеја у коментару на сагин пост је била да је добро да човек тачно зна шта му се код жене свиђа - па макар то било и ''само'' одлично кување. таквог човека је у суштини лако задовољити :)...а прича је отишла у неку другу страну потпуно случајно....
-
Iako se do sada pokazalo kako na spomen ženstvenosti muškarci prvo pomisle na ženske grudi, statistika je ipak nešto drugačija. Naime istraživanje je pokazalo kako idealna žena treba imati trbuh kao Rihanna, a bedra i stražnjicu kao Kelly Brook
ako se o ukusima ne raspravlja istraživanje provedeno na uzorku muškaraca ipak je pokazalo kako zajednička točka kada je riječ o ženskoj ljepoti i perfekciji ipak postoji.
Usporedivši podatke o dijelovima tijela koji plijene najviše pažnje pripadnici jačeg spola složili su se oko jednog - prvo što ih privuče na ženskom tijelu je besprijekoran trbuh :hm:
Drugo mjesto zauzela je zaobljena stražnjica, a za ovaj ženstveni dio ženskog tijela odlučilo se 25 posto muškaraca. Kao primjer su naveli ljepoticu Kelly Brook čija figura nerijetko krasi reklame za donje rublje i kupaće kostime.
Bedra
Za čvrsta bedra glasalo je njih 11 posto, a nitko od ispitanika nije se odlučio za vitku, tanašnu liniju kakvu imaju manekenke već za zaobljene figure koje ističi ženstvenost
-
Ovo istraživanje mora da je radila neka zaobljena dama :hm: mada, meni odgovara, našla sa se u tome, "jednim delom" makar :lol:
-
:haha: ne znam,al ova fotka mi se čini kao da je od neke popunjenije dame koja preferira xxl manekenke i tvrdi da su poželjne..pa da vidimo
http://image.dnevnik.hr/media/images...rpne-bucke.jpg
-
dosta mi je zena za tri zivota...od sad cu samo sa kozama a i kupio sam im cizmice :jede: