-
Danas planiram da...
Šta planirate da uradite danas :jede: Možda ćete u neki šoping, možda ćete nešto da radite gradite :rumunko: ili nećete baš ništa da radite :tibi: a možda ćete i na neku kafu otići :kafa1:
recimo, ja danas planiram da operem par prozora, da sredim svih 8 ljubičica, posetim mamu ako stignem :naki1:
-
Odg: Danas planiram da...
:kapa: danas planiram da ne planiram ništa,da se popodne odmorim:g: al' ako ne bude padala kiša,gledaću da skoknem do grada
-
Одг: Danas planiram da...
ništa ne planiram ovo popodne i veče, naradila sam se dovoljno cele nedelje. možda samo da gledam utakmicu večeras :hm:
-
i zaboravila sam da imamo sad ovu temu :lol:
nisam uradila samo jednu stavku od planiranog, ali to ću ujutru :naki1:
-
danas sam planirala da se maskenbališemo..ali mislim da ću ipak morati da se bavim ovim prokletim potopom..vala ,dosadilo i Bogu i narodu:pusi2:
-
da odem u nabavku, napravim ručak za danas i sutra, sredim kupatilo i završim čitanje knjige....i da gledam finale svetkog prvenstva u košraci, afkors :)
-
danas ću samo da odem do pošte, skuvam ručak i prošetam ako ne bude kiše :tupan:
-
obavim neke privatne stvari u toku radnog vremena i popodne ,ako ne bude kiše(a biće) spremim terasu i odem na neki sastanak :kafa:
-
napravim foto sešn sa kucovima, postavim ih jopete sve u oglase, operem njihov boks, odem do frizera, završim rućak i :tibi:
-
-
završim na poslu neke dogovore koje sam započela, da napravim ručak kad se vratim i pokupujem poklone za ove što se vraćaju nazad....e da - moram da odem i do mame :tupan:
-
-
...se malo družim sa bratanicom
-
..generalno sredim i očistim sve :ceka: i pored ovog žutavila koje me uvatilo :kafa:
-
završim stavljanje somborki u zimnicu i započnem da pravim paprike u medu...pored svog ostalog odrađenog posla, naravno
-
danas planiram da obavim sepet popodnevnih obaveza ..neke nužne posjete i dva sastanka..
-
-
-
-
da nakon posla,posvetim popodne samo sebi
-
planiram da se inhaliram, pa da odem u nabavku, i popodne da odskitam u šoping sa drugaricom :jasenka:
-
naravno da operem kučeći boks, pod u toj sobi, da napravim kolače da poslužim ove devojke iz udruženja za živuljke kad dođu, da smotam gomilu cigareta i tako, blago nama dokonima :hahaha:
-
...da tražim nešto za bebu i da još pokupujem neke sitnice....i da gledam novaka i federera :)
-
kafa:kafa1: gledam tenis...idem na odbojku...trac kafa s koleginicama...pa imam goste :tupan:
ode dan :aha:
-
planiram da samo iznesem sve što treba da se baci na talandaru i da kuliram ostatak dana, komp, knjiga, tv... možda se i ofarbam ako me ne bude mrzelo i večeras zna se šetnja :pardon:
-
da završim neke tekuće stvari na poslu i da prevedem jedna tekst :hm: to je najvažije...ostalo :neznam:
-
juče sam uglancala kuću, danas slobodne aktivnosti, samo ću da sredim kosu, spremim se pa odem do grada, obiđem tetku, ručam u gradu, prošetam, kafica sa drugaricom pa laganica kući :vanja:
-
planiram da izvučem zimske jakne i ostalu garderobu za hladnije vreme :aha:
-
da idem na posao i da se vratim kući da nastavim da radim :tupan:
-
...završim obaveze po kući, mada sam već od ranog jutra bila vredna i dobar deo završila, odmorim se pa popodne odem na sastanak sa devojkama da vidimo šta nam je činiti na dalje :dada:
-
Ostavim neke petkovne posliće za ponedeljak jer nisam u top formi:nene: a popodne da odem sa psima u šetnju:dirka: ako prestane kiša
-
dok se ručak bude krčkao planiram da raspremim kutak na spratu i unesem cveće spolja, a posle toga odradim neke sitnije kućne posliće, asistiram oko popravke ograde na boksu, krpljenja postojeće kućice i pravljenja nove kućice za simketa a onda grejanje uz knjigu ili tv...
-
da odmaram:bisa: i pijem kafu u gradu
-
-
da napravim keksualnu tortu :sojka:
-
Danas planiram da me obraduje Keti sa keksualnom tortom ili bez torte :)
-
-
posto je pao mrak http://i59.tinypic.com/2ibcl7q.jpg i nemam sta posteno da radim...zavuci cu se u kreFet http://i62.tinypic.com/2i8x1cy.jpg
-
...dan organizujem tako da sačufam žifci :ceka:
-