jesteeee![]()
jesteeee![]()
lep je prico, bas...![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ijaooo što je lepividi se da uživa
moja se mačketina uvalila jutros u žardinjeru muškatli i sve ih izlomila![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
moja mačketina spava na prozoru od devet satina otvorenom prozoru
lepo sam joj rekla da ne odgovaram ako joj se nešto desi![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
samo da vas obavestim, one koje zanima i koji su upuceni da je porodjaj u toku...da sam babica
.... i da smo dobili vec prvu macu
i da je sarena, ima vise od dvije boje sto znaci da je zeMsko , necu dzaba ni da gledam i tako ....
![]()
naravno mama je kupa, ona se malo buni, pisti, valjda ne voli kupanje al ima da se navikne ko ce da je pita..... i tako
![]()
Pa ti moraš da častiš![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Carapice, cestitami ja sam prosle godine mojoj macki blentusi bila babica, joj sta sam sve morala da radim i cega sam se nagledala
i onda ih je ona napustila a jedna druga ih usvojila, proradio joj materinski instinkt i onda ih je odgajila, a ova dandara se pojavljivala samo kad delim hranu...
ih babsi i ja sam se svega nagledala, meni je ovo sedmi put da budem babica ...
nego rano je za cascavanje, ima jedna i tuzna vjest, druga maca skroz bijela nije ziva a trece je crno bijelo i zivo al nesto jedva se krece i ne trazi da sisa a strah me da ima u njoj jos zamrlih macica i da bi se njoj moglo nesto ruzno desiti ...
a ono prvo sareno je kocoperno i vec uveliko sisa i mjauce![]()
nego bas me sad strah za moju zucku... ne znam hoce li ona uspjeti iznijeti sve ako ima jos zamrlih u njoj a ja sad nemam gdje da nadjem veterinara
![]()
Aaaaa, bas mi je zao zbog macicaZa Zucku navijam da bude u redu, sad da ne lupam, ali valjda ce ona imati kontrakcije i zavrsiti to bez obzira na sve... ova moja je prosle godine samo 2 ziva omacila i cini mi se da je jedno od njih poslednje ili pretposlednje izaslo
![]()
joj nadam se i ja da ce tako biti![]()
i cetvrto zivo i podobro glasno![]()
Mica mala, drago mi je![]()