izgleda sve tri zenke... bice muke razdijeliti ih... nego cini mi se ima jos u njoj...
izgleda sve tri zenke... bice muke razdijeliti ih... nego cini mi se ima jos u njoj...
bjelo, sivo, zuto su uglavnom zenke i ako i ima takvih muzjaka ja jos ne sretoh ni jednoga naravno da ima sarenih macora al ova kombinacija koliko ja znam su vecinom zenke i majka im je takva i ova nova je zenka a i ostale dvije, vec sam im zavirivala pod rep
... bar koliko se ja razumijema, do sad nisam gresila sto ne znaci da ovaj put necu pogresiti .... a i iz proslog legla je isto takva maca bila zenka..... i na fejsu pratim dvije tri grupe za udomljavanje macaka i sve macke koje sam vidjela u toj kombinaciji su zenke....
ako negdje ima macak sivozutobijeli ja bih rado da ga vidimnisam strucnjak i ne razumijem se bas i vjerujem da ima i takvih macora al opet kazem ja takvog jos nevidjoh
![]()
Nema Čarapico, trobojke su uvek mačke![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
etokazem nisam strucnjak, ne znam al znam da ja jos ne vidjoh takvog macora
i da se pohvalim rodilo se i cetrvto zivo, zuto bijelo je i koliko ja znam jedino musko medju sekama, gledala sam i ono mrtvorodjeno i ono je bilo zensko i skroz bijelo, malo mi zao al ne tugujem, najvaznije mi je da im je mama dobro prosla, bas se namucila ovaj put![]()
super za mace![]()
![]()
где си пошла с крмељиве очи
macici su progledali i propuzali![]()
lepo carapice![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pričo,je l ovo novi mačak što se zove Mačak![]()
e kaki cu jepisamo da ne diraju macke kad porastu
![]()
baš su sletki, nedo![]()
где си пошла с крмељиве очи
hvala pričoneće dirati mačke,čarapice
![]()