izgleda sve tri zenke ... bice muke razdijeliti ih... nego cini mi se ima jos u njoj...
izgleda sve tri zenke ... bice muke razdijeliti ih... nego cini mi se ima jos u njoj...
bjelo, sivo, zuto su uglavnom zenke i ako i ima takvih muzjaka ja jos ne sretoh ni jednog a naravno da ima sarenih macora al ova kombinacija koliko ja znam su vecinom zenke i majka im je takva i ova nova je zenka a i ostale dvije, vec sam im zavirivala pod rep ... bar koliko se ja razumijema, do sad nisam gresila sto ne znaci da ovaj put necu pogresiti .... a i iz proslog legla je isto takva maca bila zenka..... i na fejsu pratim dvije tri grupe za udomljavanje macaka i sve macke koje sam vidjela u toj kombinaciji su zenke....
ako negdje ima macak sivozutobijeli ja bih rado da ga vidim nisam strucnjak i ne razumijem se bas i vjerujem da ima i takvih macora al opet kazem ja takvog jos nevidjoh
Nema Čarapico, trobojke su uvek mačke
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
eto kazem nisam strucnjak, ne znam al znam da ja jos ne vidjoh takvog macora
i da se pohvalim rodilo se i cetrvto zivo, zuto bijelo je i koliko ja znam jedino musko medju sekama, gledala sam i ono mrtvorodjeno i ono je bilo zensko i skroz bijelo, malo mi zao al ne tugujem, najvaznije mi je da im je mama dobro prosla, bas se namucila ovaj put
super za mace
где си пошла с крмељиве очи
macici su progledali i propuzali
lepo carapice
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pričo,je l ovo novi mačak što se zove Mačak
e kaki cu jepi samo da ne diraju macke kad porastu
baš su sletki, nedo
где си пошла с крмељиве очи
hvala pričo neće dirati mačke,čarapice