sharplaninac je najodaniji al' i najopasniji qer... shiposi ga dresiraju taqo da ga ture u jamu dok ne napuni 6 meseci i samo mu jedan tip donosi hranu... kad ga izvede posle toga iz jame za njega ce da kida koga osh... qaqi ovi hormonski pitovi.... ko qlinac dok sam imao kucu na vozdovcu imo sam oko 6 god. cale dobio kao prezent posle jednog filma policijskog sharplaninca.. ono imao potqresane ushi sve znao, murdza mu beshe name.... haos od psa... vuqao 5 dece na sanqama zimi... niqo nije smeo da udje u dvorishte bez najave ranije... jedne zime ga neki sqot roqnuo iz dvocevqe misleci da je vuk jer je izashao van dvorishta. kad odem u penziju za jedno 20-30 leta ima samo njega da uzmem il onog najumilnijeg od svih qerova.... zhutog labradora....
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Plaši se kiše?!?! :raz_114:
nemas pojma kako bezi kad padnu tri kapi kise... i cvili... znaci... nervira me samo tako...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
[quote author=Razbibrigica link=topic=109.msg2330#msg2330 date=1246474943]
Cek ja mog da okacim
ovo su slike od zimus, al nista se nije promenio mame mi... Inace je jedan lud pas, nema sanse da udje neko u dvoriste, pocepao bi ga, a boji se kise vise nego icega... e da i petardi... u novembru ce napuniti 6 godina...
[/quote]
jbt lici mi na nekog sa foruma.... cek da se setim samo al' taj ima vise od 6 godina :raz_097:
Laka se boji mačke .
Pridje na dva meta i cvili.
Jedna ga išamarala kad je bio mali i sad je u frci.
A imamo u kraju jednu devijantnu mačku , bekelji se i na ljude , a tek na pseeee . I mene strah od ludače . :razzz
Kako ona uziva....
mi imali Simu, preslatkog mačora koga smo morali da udomimo kod prijatelja,
dobili smo ga od njih...kad je imao samo 4 nedelje, sad je veliki dasa pravi
tigrić....i sve ga mace jure..glavni je "fraer" u kraju....videću da nadjem neku sliku da ga vidite.....
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati