Prico prelep je, i na onim slikama pre ove, bas lep macan, divne oke ima a dlaka sjajna, predivna
Evo moje pahulje, doduse ne znam jel pahulj ili pahulja, ali je kao secer
Prico prelep je, i na onim slikama pre ove, bas lep macan, divne oke ima a dlaka sjajna, predivna
Evo moje pahulje, doduse ne znam jel pahulj ili pahulja, ali je kao secer
kako bwe ne znaš...vidi je l ima jajca odpozadi
što volem mačore meden je, fajf
где си пошла с крмељиве очи
kako su medeni
cim ih pogledam raznezim se
divni su
plotarius transpareticus
Tako se odomacio, ne znam da li da ga usvojim danas je skocio mm na obraz, pa na rame, pa na komp, srecica mala zelena
ih suncetipoljubim:raz_114:
babac, to je ona tropska vrsta od 25 cmsad je još bebado božića će biti taman
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
srecica?!
kako ja ne volim insekte
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Trenutno imam jednog zutog domaceg macka...
Pre njega sam imala jednu macku koju je udario auto.
Moze li neko da mi prinese malo te Friskies hrane da gricnem, samo sto sam se izvalila...
PreCednica
Juca ma nema šta,zna da uživa
Moon kako je leeeep tigrasti lepotan moj macak Jovica je takav, ali se nesto ofucao od burnog nocnog zivota Kakvu repinu debelu ima ovaj tvoj
Tigrast Fajf, tačkast, žućkast, siv, crn, nema boje koje nema Ma ofucaju se svi oni, ovaj moj zbog vrućine malo manje jede i inače leti izgubi na masi, a preko zime dobije, takvi su oni Pa i nema kada samo jede i spava i juri okolo Najbolji je kada zaspe i počne da hrče
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Atačment 6244
Crnka sestrina macka
a moja je tigrasta uginula i nabavicu novu
Jaoooo kakav je divan, predivan obozavam njihov pogled samo sto ne progovori
A sad vidim i Jovan da je postavio sliku Medic mali cupavi, kako oni svi zive na stolici kao da su u njoj rodjeni