prico prelep je
prico prelep je
neumem da ga turim...
Fajfic mace su medenjaci...
evo ga na avataru,rotika...
Julija&macence ovo malo voli da se uz nekoga ususka i greje
O Gade
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
e i ja ću da si nabavim staforda
ako me ne izbacu iz kuće
A better meal than me
ljudi jel se nekom desilo da mu se macka vrati kuci poslije vise od deset dana
meni se desilo carapice da mi se macak vratio posle 4 meseca, lep ko lutka, podgojen, pojma nemam gde je bio toliko dugo, ja mislila nesto mu se desilo i vec ga i oplakala, kad jedan dan vidim medju ostalim mackama i moj jovica odmah mi se javio prepoznatljivim vriskom posto glupavo mjauce
jovica? jovica aaahahahahaaha )))
где си пошла с крмељиве очи
moje srecice nema, hocu da svisnem, bolje da sam ja umrla...
carapice znam da ti je pretesko, ali nemoj odustati, dozivaj ga, gledaj po ulici, ne znam u kakvom kraju zivis, da li su zgrade ili kuce sa dvoristima... ja, otkad se ovo desilo da nestane kao u zemlju da je propao i da se vrati posle 4 meseca, verujem u cuda...
ja ne vjerujem u cuda, gotovo je to...
meni ne bi nedostajalo da mi macka ode, heheheh
e, što mi žao čarapice...
где си пошла с крмељиве очи
nema ga ni jutros
Čitam i pratim.Nemam kućnog ljubimca baš iz tog razloga...Čovek se veže...Sećam se bakine Zeke. Odneli su tu mačku kod ujaka koji je bio 40 km udaljen od bake. I Zeka je pobegla i vratila se baki posle mesec dana...
Polako...sačekaj, možda se ipak vrati...
Čarapico, moj mačak nije izašao iz kuće godinama, osim na terasu...i prvi put kad sam se napravila pametna i pustila ga u dvorište, izgubio se za minut i nije ga bilo oko mesec i po dana...što kaže Fajf samo se pojavio jedan dan lepši i dembeliji no ikad...sad sam se navikla da ga svako malo nema po 10-15 dana..će se vrne
A better meal than me