komp, fon, malecki radio i reso... sta vise za pozeleti![]()
komp, fon, malecki radio i reso... sta vise za pozeleti![]()
pa eto...od ponedeljka imam još jednog ''druga'':
baš me briga za mašinu za sudove
![]()
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
Čestitam na prinovi,pričo
da znaš da si u pravu,pa kome još trebaju mašine za pranje pored ovog lenovo stroja
sad mi je na uMpameti samo jedna mašina o kojoj razmišljam već sedmicama
uFatila me ideja za kupovinom nove mašine,al na četiri točka..a to kad me ufati,ne pušĆa![]()
i mekan je...![]()
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Imam uglavnom sve mašine koje nabrojaste...ne sećam se kad sam poslednji put koristila mašinu za sudove, bez mašine za veš bi život bijo skeri muvi...sve ostalo manje više.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
pokušavam sebe da ubedim da mi jeste potrebna mašina za sudove...ali mi se nešto više sviđa da imam mašinu i za veš i za sušenje istogi da ne moram da mislim da li se veš na terasi presušio i kako me nije sramota što ga još nisam složila na gomilu za pranje...ovako bih bila prinuđena da slažem veš redovno
samo, nemam pojma koliko se te kombinovane mašine dobre, tj. kvalitetne? (pošto nemam mesta posebno za mašinu za veš i za mašinu za sušenje veša)
Све и некако али без машине за Ñудове и веш не бих могла никако а признајем да Ñам прави овиÑник о кућним апаратима, и то највише кухињÑким. ЧеÑто купим нешто интереÑантнР, кориÑтим меÑец дана па га Ñпакујем у кутију и одложим до неког Ñледећег пута кад ми баш дуне да га кориÑтим. Имам и Ñвоју лиÑту "фаворита" међу апаратима, који руку на Ñрце јеÑу од кориÑти али Ñе може и без њих.
Ð*ецимо меÑорезница, микроталаÑна , затим кућна мини пекара, једно време Ñам Ñтално у њој правила хлеб, па Ñам онда паузирала јер ме је нервирало што је хлеб из ње Ñав коцкаÑÑ‚ и дебео... Онда Ñам почела да је кориÑтим Ñамо да ми умеÑи теÑто а ја га Ñама поÑле обликујем и печем у рерни. ТоÑтер је обавезан, јер волим топле Ñендвиче, а имам и онај за обичан тоÑÑ‚, што иÑкочи хлеб кад је печен, да га ниÑам купила жива не бих билаОд оÑталих кућних апарата битан ми је добар уÑиÑивач због пÑећих длака, а не знам када Ñам поÑледњи пут такав имала у кући...Ñви Ñу неки Ñлабашни и безвезе шта год да пише на њима....
![]()
одупрла Ñам Ñе мамином инÑиÑтирању да купимо машину за Ñудове, не треба ми дефинитивно.... а Ñад видим да ми не треба ни машина за Ñушење веша
дакле, без машине за веш, живот би био Ñтварно грозан...Ñве ово оÑтало је безвезе.
bezveze je kako komene znam osobu koja uživa u pranju suđa
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
u kući u kojoj se stalno jede i prlja, tih pola sata bi bili jako česti i dugo bi trajalibolje je ipak sa mašinom
barem meni...
a jest' bilo teško bez mašine za veš kad se setim samo... agonija![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0