komp, fon, malecki radio i reso... sta vise za pozeleti
komp, fon, malecki radio i reso... sta vise za pozeleti
Čestitam na prinovi,pričo
da znaš da si u pravu,pa kome još trebaju mašine za pranje pored ovog lenovo stroja
sad mi je na uMpameti samo jedna mašina o kojoj razmišljam već sedmicama
uFatila me ideja za kupovinom nove mašine,al na četiri točka..a to kad me ufati,ne pušĆa
i mekan je...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Imam uglavnom sve mašine koje nabrojaste...ne sećam se kad sam poslednji put koristila mašinu za sudove, bez mašine za veš bi život bijo skeri muvi...sve ostalo manje više.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
pokušavam sebe da ubedim da mi jeste potrebna mašina za sudove...ali mi se nešto više sviđa da imam mašinu i za veš i za sušenje istog i da ne moram da mislim da li se veš na terasi presušio i kako me nije sramota što ga još nisam složila na gomilu za pranje...ovako bih bila prinuđena da slažem veš redovno
samo, nemam pojma koliko se te kombinovane mašine dobre, tj. kvalitetne? (pošto nemam mesta posebno za mašinu za veš i za mašinu za sušenje veša)
где си пошла с крмељиве очи
Све и некако али без машине за судове и веш не бих могла никако а признајем да сам прави овисник о кућним апаратима, и то највише кухињским. Често купим нешто интересантно, користим месец дана па га спакујем у кутију и одложим до неког следећег пута кад ми баш дуне да га користим. Имам и своју листу "фаворита" међу апаратима, који руку на срце јесу од користи али се може и без њих.
Рецимо месорезница, микроталасна, затим кућна мини пекара, једно време сам стално у њој правила хлеб, па сам онда паузирала јер ме је нервирало што је хлеб из ње сав коцкаст и дебео... Онда сам почела да је користим само да ми умеси тесто а ја га сама после обликујем и печем у рерни. Тостер је обавезан, јер волим топле сендвиче, а имам и онај за обичан тост, што искочи хлеб кад је печен, да га нисам купила жива не бих била Од осталих кућних апарата битан ми је добар усисивач због псећих длака, а не знам када сам последњи пут такав имала у кући...сви су неки слабашни и безвезе шта год да пише на њима....
одупрла сам се мамином инсистирању да купимо машину за судове, не треба ми дефинитивно....а сад видим да ми не треба ни машина за сушење веша
дакле, без машине за веш, живот би био стварно грозан...све ово остало је безвезе.
где си пошла с крмељиве очи
bezveze je kako kome ne znam osobu koja uživa u pranju suđa
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
u kući u kojoj se stalno jede i prlja, tih pola sata bi bili jako česti i dugo bi trajali bolje je ipak sa mašinom barem meni...
a jest' bilo teško bez mašine za veš kad se setim samo... agonija