Па пре три-четири године сам куповала...
8 беланаца морам у ширу чинију
Иначе упада. Ал до 6 је ОК...
Гледај ти боље и неки лавор приде...
Па пре три-четири године сам куповала...
8 беланаца морам у ширу чинију
Иначе упада. Ал до 6 је ОК...
Гледај ти боље и неки лавор приде...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ako je došlo do lavora ,onda .....
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Еси некад прала веш на руке?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
da, imam neke stvari koje su mi osetljive za masinu
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
ja sam zavisna od struje!
ako nemam struje kao da sam umrla.. tad idem kao zombi po kuci. :/
i to me jako brine. bash.
a od uredjaja.. zavisim samo od lptp, mobilnog (Zato sto mi menja lptp) i to je to.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
ne bre, mislim na npr satenske kosulje ili pantalone
to su stvari koje jednom obucem i perem odma
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Немам ништа сатенско, и не знам иначе како се пере.
Ваљда се носи на хемијско
bojler nije mašina
где си пошла с крмељиве очи
jednostavno...ima program za hladno pranje...a suši se naravno u zatamnjenoj prostoriji,kao i svila
elem,moja najbolja drugarica je mašina za suđe..ne bih je dala nikome al,odnedavno imam još jednu koja je nešto najbolje što imam od tih strojeva...paročistač koji tradi na 190 stepeni..e,to me je preporodilo.