Да ли сте некад неког оставили иако волите?
Који су били разлози?
И да ли је то спас, саможивост, страх?
Ја нисам. Никад нисам имала снаге за то...
Да ли сте некад неког оставили иако волите?
Који су били разлози?
И да ли је то спас, саможивост, страх?
Ја нисам. Никад нисам имала снаге за то...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Nisam ni ja ... a tolike sam razgovore sama sa sobom vodila, nije vredelo.
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Ех... Ево ја се спремам...
Данас ћу... Сутра ћу...
И тако...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
jesam morala sam .......
Ciji potpis?
Јесам, оставила сам га, јер смо гушили један другог.
Срели смо се поново, и у петак наш син слави 18. рођендан...
jesam dva puta....i oba puta je bilo zbogom zauvjek ...
jednom je bio spas....a drugi put realno shvatanje da tu nema buducnosti....
...............))...........................
Nikad nisam imala hrabrosti da presečem, uvek sam puštala da se nekako samo od sebe završi ... mislila sam da ću crći ako raskinem. I tako u nedogled ... dok se ne smučimo jedno drugom.![]()
Poslednje uređivanje od Sibi : 07-03-2010 at 23:06
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Jesam,prosle godine sam ostavila osobu sa kojom sam provela 8.godina....
Mislim da sam time spasila oboje!
jesam..bogz straha...
Večnost je čista sadašnjost.
Jesam...viša sila...to je bio jedini način i izlaz.Nakon toga mnogo grešaka napravljenih,neke možda neće moći nikada da se isprave.
Ali ipak...ko zna zašto je to dobro...
I da...kod mene je bio čisti spas,u bukvalnom smislu te reči.Možda sam ja tu bila samoživa,ali u tom trenutku sam i trebala jedino na sebe da mislim,i sa ove distance ne mislim da sam pogrešila.
mislim da je strah pokretac.. visi ciljevi, nepovoljna situacija i tome slicno samo su izgovori..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
jesam.
tri puta.
if you open your mind too much your brain will fall out
pa što?
где си пошла с крмељиве очи
postojali su jako dobri razlozi.
if you open your mind too much your brain will fall out
Jesam zbog obostranog spasa.
sta znaci obostrani spas?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.