[quote author=la dolcevita link=topic=110.msg1362#msg1362 date=1245870579]
Imam zakazanu depilaciju u ponedeljak, pa cu okaciti sliku.
[/quote]
ponedeljak je, samo da spomenem :raz_035:
[/quote]
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Pa kako kada... :raz_127:
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
zanimljjiva tema.. poznati fetiš nekih macho mushkaraca...ako treba nekome odavLe imam specijalnu roze penu za brijane....kazhu da meqo kida...
hmmmm..kao nov...i neiskusan ipak frizirano :stid
[img width=640 height=39]http://i204.photobucket.com/albums/bb34/Shepshi/cooltext59505212.jpg[/img]
samo da se prijavim danas imam zakazanu depilaciju pa videcemo sta ce ispasti :raz_036:
ps
Ciji potpis?
Sa zdravstvenog aspekta-NE!
Dlake su tu da nas stite od raznih fizickih, hemijskih i mehanickih agenasa..(zna Bog sta je i zasto stvarao.), DAKLE, STITE VAGINALNU UNUTRASNJOST OD INFEKCIJA.
Niko ne kaze da treba gajiti prasumu, ali svakako da kompletna depilacija nije ok..
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
da li je i jedna zena odgovorila na pitanje?
da, definitivno. sex je lepsi. i lepse izgleda.
ali reakcije su razlicite. nekom se bas dopada to, nekom je pedofilno i bljak.
mosh misliti tabu teme
if you open your mind too much your brain will fall out
[quote author=plavetnilo link=topic=110.msg3356#msg3356 date=1247395402]
da li je i jedna zena odgovorila na pitanje?
da, definitivno. sex je lepsi. i lepse izgleda.
ali reakcije su razlicite. nekom se bas dopada to, nekom je pedofilno i bljak.
mosh misliti tabu teme
[/quote]
to lutko
[img width=640 height=39]http://i204.photobucket.com/albums/bb34/Shepshi/cooltext59505212.jpg[/img]
[quote author=sani link=topic=110.msg2727#msg2727 date=1246690661]
Dlake su tu da nas stite od raznih fizickih, hemijskih i mehanickih agenasa..(zna Bog sta je i zasto stvarao.), DAKLE, STITE VAGINALNU UNUTRASNJOST OD INFEKCIJA.
Niko ne kaze da treba gajiti prasumu, ali svakako da kompletna depilacija nije ok..
[/quote]
ybt... ovo ko henriq sjenqejevich...
[quote author=marlon link=topic=110.msg3377#msg3377 date=1247402901]
[/quote]
ybt... ovo ko henriq sjenqejevich...
[/quote]
pa bas i ne mogu da pronadjem vezu...
kros pustinju i prashumu.... al kad nadjesh blago pochnesh ko onaj rus shto viche vunochka kad je vidi.... a dama mu odgovori..... si ti dosho da 'ebesh il da predesh
[quote author=marlon link=topic=110.msg3405#msg3405 date=1247434302]
kros pustinju i prashumu.... al kad nadjesh blago pochnesh ko onaj rus shto viche vunochka kad je vidi.... a dama mu odgovori..... si ti dosho da 'ebesh il da predesh
[/quote]
:raz_114: :raz_114: :raz_114:
vidim da se nesto komentarise, tipa da li je ijedna zena odgovorila na pitanje
A pitanje je valjda, da li bi izabrali da budete izbrijani ili da budete neizbrijani?
Postoji jedna veca doza jezenja od pomisli na totalnu izbrijanost, a ne znam zasto :raz_043:
Slusala sam da prilikom porodjala zenu totalno obriju i to mi je uvek nesto , zasto?
Pa zene su nekad radjale bez doktora i sigurno ih niko nije brijao, pa sto sad to mora, a sad mora i to na silu
Znaci, zene niko i ne pita :raz_114:
ovaj avatar nema veze sa mnom...
Rdjavom k.... i dlake smetaju
[quote author=Manijak link=topic=110.msg1943#msg1943 date=1246271148]
[/quote]
[/quote]
Nisam rekla u koji ponedeljak... :raz_116:
[quote author=la dolcevita link=topic=110.msg5939#msg5939 date=1251056823]
[quote author=Manijak link=topic=110.msg1943#msg1943 date=1246271148]
[/quote]
[/quote]
Nisam rekla u koji ponedeljak... :raz_116:
[/quote]
Ajde, ajde, okači slike, nemoj da se femkaš!
Điđi-Miđi ili Smrt
[quote author=gedza link=topic=110.msg5583#msg5583 date=1250782820]
Rdjavom k.... i dlake smetaju
[/quote]Nisam rđav i ne smetaju mi, ali je lepše bez njih :raz_116:
ovo je strasno :raz_067:
[/quote]
Slažem se sa kolegicom !!
Ne samo da štite od infekcija,dodat ću i još nešto,što je možda isto tako važno,ako ne i važnije.Naime...pored zaštitne uloge,one imaju i ulogu nosioca feromona !!
Feromoni su naša *lična karta*,i po njima se prepoznajemo,odnosno medjusobno privlačimo.
Svaki čovek ima svoj specifičan miris,koji je posledica kompozicije feromona koje luče naše žlezde,a njihove mikro kapljice,se zadržavaju na maljama.
Ukoliko se depilacijom ukloni baš sve,ne ostaje ništa od tog što nas karakteriše i dolazimo u situaciju da *prodjemo+ pored nekog ko je naša druga strana medalje,a da to ne *osetimo*,ili da nas ne *osete*.
Pored toga,depilacija je i nebezbedna i rizična,kod žena posebno zbog mogućeg Bertolinitisa,odnosno upale Bartolinijevih žlezda,koja nije ni najmanje prijatna,o zdravstvenim posledicama učestalosti ovakvih upala i da ne govorimo.
Činjenica da je sve više muškaraca koji se depiliraju,govori da vrlo često posežemo za novotarijama koje ne umemo da racionalizujemo već se preteruje u svemu pa i u tome.
Dakle,zaista ne treba gajiti prašumu,ali ne treba ni uklanjati sve,jer ,kako reče Sani...nije Bog čuda radi čoveku dao to što mu je dao.U prirodi sve ima svoju funkciju,i ništa nije bespotrebno,ma koliko se nama iz nekog razloga činilo da je tako.
Poslednje uređivanje od Bisernica : 06-02-2010 at 01:53