da draga....
500Mb je vise nego dovoljno. Posle ove Nokie, taj Samsung dodje ko spejs satl, i to onaj iz warp generacije.
Fajf, ono jeste, ali ja sam pre ovoga imala Windows Mobile, i cim me nesto nervira, ja reinstaliram, tj. flesujem Windozu za 5 min i fon ko nov. Jest da sam jednom instalirala neki na Kineski rom, pa sam jedva nasla Engleski u kineskom meniju.
ja sam moj mrzela samo dok nisam naucila da kuckam po onoj minijaturnoj tastaturici, sad je sve ok, ali ipak znatno manje kucam poruke, samim tim manje i smaram drage osobe u mom zivotu![]()
meni se dopada mogucnost s sto s Android platforme mozes normalno da koristis gmail, gtalk, da instaliras skype i caskas sa svima za dz, a to ces prc preko Symbiana...sta cu Fajf podigli mi se prohtevi...moze mi se![]()
pa ti si fensi
Ima Skype i za Symbian, ali kod mene ne radi, ali postoji Fring, to je multi messenger i podrzava svasta nesto, izmedju ostalog i Gtalk, ali Skype naravno ne.
strašnoo..sve to možeš? ovo govno ne ganja android,,nego neko sranje,,mogu da se slikam sa njim..
stigo mi račun 2.200...![]()
sta si radila za 2.200? Ja heklam na mom...ovaj mesec 970 din...150 min plus 500 min u Telenor mrezi nakon potrosenih ovih 150, 500 poruka, 500Mb neta, kad potrosim to imam 200 dodatnih (to mi dali neku specijalnu ponudu jer sam verni korisnik- ovo za Mb). Sto ne potrosim, prenosi se u naredna 3 meseca.....ja prezadovoljna...
^ tako sam ja prekinula romansu sa njima, pricas sve manje a racuni sve veci. Mene nasli da potkradaju![]()
ima da se ubijem..pa ni na net ne smem da idem..kuckala poruke,i pričala..ne znam šta sam toliko radila za te novce...ima da raskinem ugovor![]()
a tetka je lozana, pustite nju i norvezane, mora da ih hvali zbog tece![]()
ja sada za 150 dinara imam 450 poruka, 450 minuta, 45Mb, koji vaze 7 dana. Minuti vaze samo u Telenor mrezi, a poruke svuda. Imam srecu da mi je vecina prijatelja na 063, pa mesec prodjem sa oko 800 din.
ovaj moj ne podrzava nista od tih chat varijatni...golja gola....cak ni 3G ni wi-fi net....zato ce verovatno da ide kod tate da se covek hvali kako ima touch-screen fon![]()
a da vam nije Norvezana ni ti vasi ne bi radili...kad koriste Telenor predajnike da sire mrezu...zato pstttt...a evo i Lupe je zadovoljna...tako da nisam jedina![]()
Tetka, evo ti Fring za telefon: http://store.ovi.com/content/9356?ci...ngsite-g0-na-1
FREE video chat. FREE international voice calls + live chat to your fring buddies and to Google Talk, MSN Messenger, Yahoo!, AIM, ICQ – supports SIP too! Also, the worlds CHEAPEST calls with fringOut to any regular phone worldwide (from 1c a minute). *Free video chat *Free voice calls *Free live chat *Cheap international calls Get it NOW on your NOKIA!
Mogla bih i ja moj da apdejtujem, ima sigurno 1.5 godina od kako sam ga instalirala.
Uploaded with ImageShack.us
jao sto je lep, jao sto je leeep
Sasam ga uzela![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....