e, ova gore je super, ali ne mogu ja sad to da kupim...missim, ne treba mi baš takav telefon, ali je baš oksviDŽa mi se.
где си пошла с крмељиве очи
e63 mi dodje kao mini lptp .. zaista.. apsolutno sve ima.. i odlichan je fon! ♥
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
jeote...svi se nešto razbacujete s neka imena i marke...
il sam ja tolko bedan il ne znam šta je u pitanju...
K750i
uh, moja je jeftinija varijanta te tvoje Lupe, Nokia 5228..to ti je kao auto bez opreme, imam volan i tockove, ostalo ne postoji...tako da je definitivno poslednja Nokia u mom zivotu....![]()
aha, jel i ona bese ima istu verziju Symbiana? Symbian je sraaaaanjceee!!! a ovaj moj fon ima neki bag, usred razgovora ili zvonjave se zatamni ekran a svetle tasteri. Isti bug ima i N97.
jes Symbian, a ovaj ima druge bagove....okrene se ekran sam od sebe, i dzaba ja rotirala, on nece da se vrati...pa onda zna da se resetuje sam od sebe ponekad....i sat mu uredno zuri oko 10tak minuta, iako ga ja uredno vracam...doduse, to je siguran znak da necu zakasniti
Bacila sam oko na Samsung Mini Galaxy i nije nesto skup, sa Androidom je, podrzava i Skype, kod brace Norvezana moze na 6 rata po 600 din uz paket od 1000 din mesecno..Sta mislis o tome?
ima moja sestra taj neki mini, ali ne mogu da se setim tacnog modela. Odlican je Android, ima dosta aplikacija, samo sto moras uglavnom da skidas direktno sa fona, tj. sa Android marketa. Ako ti braca Norvezani ne daju i free internet ili nemas wifi, onda ti se nece svideti. I da, FB chat radi bez problema na Andoridu. Inace, fon kao fon je prisojan, samo kamera nema blic,a li je inace bolja kamera od moje ili tu negde (ja sam moju malo ostetila).
pa imam u mesecnom paketu 500mb...wi fi ovde ne vatam, teca ima Nokiju C7, dali mu Norvezani ko sluzbeni (tj. on izabrao jer mu je bio lep) i pravo da ti kazem nikad ja ne bi dala tolike novce za telefon....ovaj osim led ekrana u odnosu na moju nokiu ne vidim neku veliku razliku....
Meni je moja Nokia super, ima sve sto mi treba, tako da nemojte da dirate Nokiu, jel to jasno? mnogo velike prohteve imate od necega sto bi trebalo da vam omoguci da kazete halo i kucnete poruku, razmazenuse dve![]()