negujem kosu, skoro nikad je ni fenom ne sušim, šišam je kad baš preraste
sve moguće pristoje dužine....retko je i vezujem, da se ne lomi i ne krza,
samo šnala dolazi u obzir, i to kad mora....leti malo šizim i pretim joj kako
ću je sigurno odseći na najkraće moguće..ali me to brzo prođe....
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati
Maltretiram svoju kosu, farbam je, susim fenom, vezujem gumicom kad sam kod kuce, ali nista je ne moze unistiti. Ne zalim pare za dobro sisanje, ali je ne feniram skoro nikad. Malo gela, provucem prsticima kroz nju, vetar u kosi i to je sve...
zamisli kad bi pokačkila slike svih svojih kosa lol
crna, crvena, plava, smeđa, pramenovi, blajhana - preduga, kratka, kovrdžava, ravna, stepenasta, paž, šiške, no šiške........
Mislim da sam sve frizove oprobala lol
Leptir je insekat iz porodice helikoptera.
prva gore s desna na levo ti je najbolja
Ciji potpis?
Ova sa šnalom je najrealnija
crvena me ubila u pojam, to je zlo... a ova duga kosa........ e nju kad sam otsekla, pao mi kamen sa srca... baš mi bilo žao a smaralo meeeeeeee... užas
Leptir je insekat iz porodice helikoptera.
moja je trenutno onakva kao ta sto mi se najvise svidja od tvojih ali je samo jedan dan u mesecu takva ..mislim sredjena , kad se farbam i shisham ...inace je identicna tvojom sa snalom ....svaki dan ...
Ciji potpis?
moja kosa je moj zaštitni znak...duga crna ravna...bez feniranja...laka
za održavanje...i kad treba da je malo skratim, što je od prilike jednom
godišnje...meni žao kao da seku deo mene koji neće opet narasti...strašno... :raz_012:
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati
Pundjice su u modi
Ne mogu da kazem da ih ne volim,ali meni licno su se smucile iz prostog razloga jer sam dugo godina igrala balet gde su pundjice obavezne i to svaka dlaka na svom mestu...e sad volim ovu opustenu varijantu da zakacim kosu snalom pa sta sam uhvatila uhvatila.sta ne nek slobogno visi
Ovog proleća, sudeći prema revijama i modnim magazinima, punđice su jedan od osnovnih trendova za kosu. Bilo da ih nosite visoko ili nisko, zaglađene ili čupave, one će vam dati onaj izgled kao da se nisite mnogo trudile i onu mrvu glamura koju svaka žena treba. Ogoljen vrat je verovatno jedna od najsuptilnijih tehnika za sexi izgled.
Nina Rici
Moschino
Gucci
ova me je naprosto odusevila
evo malo i pletenica za one koje to vole.Pletenice su uvek imale neku romanticnu notu
Sa platenicom možete izgledati krajnje dotjerano i formalno, elegantno i ozbiljno, ali i romantično.
Ako vam je ipak klasična pletenica malo dosadna i obična, onda inspiraciju potražite na nekoj od sledećih fotografija, što sa modnih revija, što od slavnih, i odaberite svoj omiljeni način pletenja
meni se svidja jakna od one prve