od mene će se ovajditi u p.m. (da prostite)
od mene će se ovajditi u p.m. (da prostite)
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
:raz_097::raz_114::raz_114: bas valaj.....
ja neam ni karticu...
pa da sam FB je sve to sto i grica....samo sto ovako kao mogu da traze novac....tj da ponude trosak....hhh za dobrobit farme...vidjela sam da se "novac" moze kupiti....pa misliiim ko ce to da radi ...ne razumijem...al' ima ih izgleda....
problem su klinci koji mogu da naskode roditeljima iz neznanja....
i ljubac za sve komsijeeeeeeee
kako ne .. navuku se na igricu i kraja nema .. dok roditelji provale šta se dešava odoše pare sa računa.
i od mene veliki ljubac najdražim komšijama
Verovalli ili ne ali odrasli su gori,moj drugar je komšija ssa svojim bivšim šefom za jugoistočnu Evropu a ovaj stalno kupuje benzin za farmu za keš
jeste, sve ove igrice stvaraju zavisnost ... kako sam počela da igram, ujutru otvorim oko i razmišljam šta se dešava na farmi... :raz_067:
Ali čini mi se da mi ne bi bilo slatko kad bih tako lako mogla (pod pretpostavkom da imam lovu za bacanje) da dođem do stvarčica za farmu. Meni je interesantno to što moram da se pomučim i smišljam načine kako da dođem do istih. :smiley:
Poslednje uređivanje od Sibi : 25-02-2010 at 23:00
Ne znam kako to ide, ali s obzirom da igraju na svojoj teritioriji, zavaljeni u svoju fotelju, usput verovatno izgube predstavu o vremenu provedenom za kompom (kao i ja dok igram farmu ), kocka je kocka pa bila ona i virtuelna ... "samo još jedan krug"... to može da izvuče brdo love.
ма мио и то је игрица на фејсу, ти не можеш да добијеш само напредујеш и играш против разних људи
Јуто фармери драги.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
dobro jutrance
Ево, ја сам коначно полудела од орања, брања и сејања.
Има да посадим лубенице и Бог да ме види.
Ал качићу се да вам поклончиће шаљем.
И да, освануо је нови дан, кликните ми на кокошарник да ми оне кокошке не стоје више на киши...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
pa gde je, ja tražim a nema kokošinjca
aj turiću i ja štalu, pa kad je bal nek je maskenbal ... o istom trošku.
našla.. jbt. pa to je od srede, jesi li bar pri kraju?
Мислим да ми фали још три клика.
То је друго проширење на 60.
Имам их гомилу још напољу.
И ко ми пошаље кокошку има да остане без поклона три дана за казну.
kliknula sam .. turiću štalu kad ti završiš kokošinjac, jbg. jedva se i ovako vidi.
... Viči bre da klikćemo.
Вичем, него ова тема је претрпана па се не види.
kliknula