kod Stefana? hoćeš ja da ti pošaljem zahtev?
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Пошаљи, ја сад немам времена да улазим у фарму.
Или боље немој, можда је он на фејсу па да се е зачуди.
Послаћу ти ја данас, само да изађем из ове гужве.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
ok ... odoh da radim jbt. sve sam zapustila zbog hebene farme
naći ćeš je na mom profilu
Нећем дрвеће.
Немам га где, имајте милости.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
i meni trebaju komsije bre...
Душо, отвори онај мистеризни поклончић.
aman moja farma je bas malai pokloni mi trebaju bas:smiley: jer novac nemam puno za sad a i skupljam ocu vilu:raz_013: zivotna moja zeljica...zato saljite vredne poklone
![]()
Кхм.
Искаче свашта из тих поклона.
Од дрвећа, животиња, горива па до плишаних меца.
Има да ти зарадиш милионе док не стигнеш до нивоа који ти треба да би могла да купиш вилу.
Тако да не мораш да штедиш паре уопште.
Штеди оне зелене.
Ено, послала сам ти захтев за пријатљство а после ћемо бити и комшије.
А вредни поклони...
Па све ти се то своди на исто.
Од неког дрвета зарађујеш више, од неког мање, али зато ово друго сазри брже.
Биће пара кад будеш имала више њивица и кад будеш могла да садиш грожђе.
Оно је најпрактичније а зарађујеш доста.
И како купујеш нове ствари и постављаш их на фарму, тако добијаш поене и расте ти ниво.
И шаљи и ти поклоне комшијама.
jupiiiiiiiiiiii....prihvatila sam te....
ja jos ne napravi novi nalog....dosla mi svekrva....pisala sam ...:raz_097:
pa dodjem oberem i posadim na brzaka....posaljem pokloncice...i to je to....
Kvin tebi saljem vec one braon ogradice...je li to ok???
Sibi sta tebi da saljem...?
A meni treba jos jedna potkovicica......to ce Kvin
a ovako moze ograda koja god....braon ako moze...
Hvala Kvin...ne treba mi vise potkovicica....jupiiiii....finitoooo
Nema tu nikakve nauke Dušo. Klikneš na gift gore u meniju igrice, izabereš poklon, dalje znaš .. kao i kod ostalih poklona kad šalješ na fejsu, izabereš poklon, izabereš osobu i šalješ... jednostavno je. A šaljemo uzajanmno jedni drugima poklone, nije u redu da ja primam poklone a da ih ne šaljem. Ako sam od Taske primila poklon, ja sam joj ga automatski uzvratila. U stvari to je zahtev za poklon.. Ti meni pošalješ ono što tebi treba, a ja ti to automatski vratim slanjem zahvalnice kad dobijem.
Onda ću te sutra ja preduhitriti i poslati ti ono što meni treba i ti ćeš to meni vratiti i tako sami sebi šaljemo poklone :raz_067:
Таска, можеш и сиве коњиће да сместиш и шталу.
Када инсталирате "game bar", тј фармвил тулбар, у сваком тренутку ће вам писати за колико времена су саднице зреле.![]()
pa koliko meni treba tulbarova jbt![]()
Само један, Сиби, само један...
znam zezam se, s obzirom da sam prihvatila da igram 3 farme, jbg. valjda ću se snaći ... ako u međuvremenu ne poludim ili me ne izbace iz kuće![]()
Poslednje uređivanje od Sibi : 02-03-2010 at 16:43