Како можеш да кликнеш кад ми је профил затворен
Ај да пробам...
Ево овде:
http://www.facebook.com/home.php?#!/...ic?ref=profile
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Немож.мораш прво да ме опријатељиш
Ето видиш.
Знам да сам све и свуда затворила.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Pa oprijatelji me
Миле Бајшев саКлисе
ćirilicom
ih kaki si ti komsija bez osmjeha....:raz_117:
ajd....sad morad da idem pa kasnije
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::g rin:
e kad se poveća na 40 koškošinjac može odma dalje da nastavi da se povećava na 60 komada kokošaka
Ја сад ширим бараку. Мислила сам да могу више ствари одједном да ширим, да простите, ал не може.
Шири је једно по једно...
Da se ja opet vratim na ono moje zalutalo polje..eno ga kod taske na farmi..i sad to nije novost, vec ljudi moji, tamo sam posadila artichoke i kako ih oberem i resetujem stranu, one uredno porastu nove i nove..:grin:..i pare se skupljaju od tog jednog polja ..e svasta..svasta..
Usla vestica na farmu jbt :raz_114:
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
:raz_114:..ma Sibi..nema potrebe da je vracam,mislim ne mogu da je vratim, mogu samo da je obrisem... ona se ponasa bas ko da je na mojoj farmi jos plus radja articoke non stop:grin:..
Kvini, ta njivica je zalutala bre, nisam je ja namerno stavila, jer sve i da hoces to ne mozes..
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
Оћу и ја такву њивицу
Sad ću da objavim za Ajfelov toranj, samo da vas obavestim
Vidi li se, ja ne vidim
Не види се...