Taska gde ti je bre ona gradnja od juče, hoću da kliknem a ne mogu nigde da je nađem, čak ni kod tebe na profilu
Taska gde ti je bre ona gradnja od juče, hoću da kliknem a ne mogu nigde da je nađem, čak ni kod tebe na profilu
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
ma idi bre, stvarno su bezobrazni, nešto su radili juče i prekjuče pa se zalomilo baš na meni i tvojoj komšinici ... eno sad prihvata kante sa gorivom. Mile, hoćeš da budeš komšija SibiliRei, misim meni, tj. mom klonu ...
pa biću što da neću?
Ima vas već tri kojima je sve pobrisalooo
Šta god uradite, zapamtite tako što ćete odmah osvežiti stranu. Fala, Mileeeeee, šaljem ti zahtev, samo da posadim nešto :raz_097:
sta se to desava...kako to????
drugo posla vam i hrpu poklona i hrpu zahteva a vi nista:raz_032:
gradim kokosinaj i tu ste zatajili...:raz_032:
gradim stalu i tu bre bem vas...:raz_032:
i zadnje sta sa pun cup zlatnika i koliko treba biti u njemu sta biva posle s tim zna li neko...
Dusala il ćeš tozla ili poklone za štalu
a miko s vremena na vreme malo podseti na kliktanje , ispod nadogradnje dodaj komentarčić sas pozivom
ja imam 50 tak komšija i nemogu više da pamtim,počo sam bre spisak da vodim kom šta trebaaa
Ne možemo ti slati i zlato i materijal za kokošinjac ... možemo ili jedno ili drugo. Dušo, trenutno se hebavam na svojoj farmi čim završim odoh da ti kliknem.
ma ja samo vas podsecam cim dodjem do 40 nivo necu vise toliko da kukam
hoćeš ... hoćeš :raz_116:
a gde je kokošinjac, ne vidim ga nigde, htedoh da kliknem ... ni njega nema na tvom profilu. Jbt. Taska, Dušo, jeste li vas dve uopšte meni komšinice :raz_067: nemam bre gde da kliknem
necu bre sam da kupim najvecu farmu mislim zemlju i vilu...:raz_013:
Materijal ti šaljemo samo za konjsku štalu, kokošinjac je ok, samo ga širiš s vremena na vreme kad ti zatreba mesta za kokoške. Za sad možeš da ih staviš 20 ... pa onda raširiš na četrdeset, šezdeset... a tu ti mi pomažemo jer kliknemo kao što si ti klikneš nama na profilu. Kad budeš htela da proširiš kokošinjac ti kaži.
Sibi a kako da ubacim kokice...
i ti si meni komplet sa svima familijarno... komsija to jest komsika...:raz_013:
+ tvoj drugi nick...:raz_013:
klikni na kokicu i "move", i samo je prenesi u kokošinjac.
evo meeeeeeeeeeee......
Sibi ja vidim tamo na mom profilu...samo je mozda palo na staro jer nisam obrisala...ne stizem....hhhh
a kliknula je S.Rea
eno poslala sam Vam zahtjeve i mm....slika nije jegova...:raz_013:
i vise ne znam kome sta saljem...podsjetite me....
ni ovdje ne svracam cesto...nemam kad...puna mi kuca rodbine...jos neki dan...:raz_097:
da ne mislite da necu...jednostavno kad dodjem na farme....sve tako brzinski odradim...