www.farmville.com......prenostite mi ovu adresu ako ocete specijalne poklone odoh sad da Kvincetu posaljem ogradu neg jel je dobijas javi ovdi...
www.farmville.com......prenostite mi ovu adresu ako ocete specijalne poklone odoh sad da Kvincetu posaljem ogradu neg jel je dobijas javi ovdi...
eeee i da pitam u poklonima imam visak dasaka eksera potkovica sta s njima.....
poslala tozluuuuuuuuuuu ostalima...
Dušo, one leptire, bube, i ostale zakopane stvarčice idu u kolekciju, a pošto nisam još popunila celu, ne znam šta biva kad se to desi. Pretpostavljam ništa.
A da nabrajam šta mi fali kod Sibile, Darka i Mine .. neću da vas zamaram, polako ću ja to, s jednog na drugi nalog.
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
pROBAJ DA KLIKNEŠ NA NEČIJU OBJAVU DA JE FFERILIZOVAO , MENI JE TAKO USPEAVALO(I SADA MI USPEVA)
Kada skupiš kolekciju , ideš na prozoreče kolekicje i menjaš je za za hp i koine i 5 kanti benzina
Ništa prodaj ih ,klikni na sel
Hvala Mile ti si drug i komsija pravi ....
Душо, честитам шталу.
У здрављу коњи да је користе.
Него, што бре ниси турила коње унутра?
Ел ти видиш овај снег?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Стиже бре, виш да их ређам по средини
Кад будем сређивала фарму ставићу је де треба.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Kvin, hoćeš li da ti umesto zlata šaljem ogradice?
Pravimo kućeeee
Dozvolio kupovinu donjeg reda za zlatooo
Vidim da ste počeli neke kuće da pravite, nešto nisam u toku
Сад сам видела нову кућицу.
Има само 17 дана колико ми се чини.
Немојте молим вас да ми шаљете дрвеће, скренућу.
Немам га куд а и мрзи ме да га берем.
Миле, ти сигурно имаш прозоре.
Даклем, правимо нову кућу.
Dobro jutro, neču ni ja drveće... hoću kuću aj, pa nek nam je sa srećom
Dan komsijeeeee
je li rok 17 dana za gradnju ili samo kupovinu kuce????
i ne da mi vise da vam saljem gift i send gold....pih...moze samo jedno
Sibi...ne javljas sta ti treba za Minu i Darka......mislim za njihove stale....vidim da nisu zavrsene...
mada je sada bolje da pozavrsavamo kucice....pa onda nastavljamo po starom :smiley:
Polako Taska, lako ćemo za štale, završiću ja to do 70. nivoa :raz_013: Da mi pozavršavamo naše kućice, ko zna možda nam ukinu gradnju 17. što ne bi bilo lepo sa njihove strane, ali me ništa ne bi iznenadilo... u tom slučaju štrajkovaću :raz_032:
lako je reci za strajk....a kako....eo i bolesna igram redovno....samo da ne propustim nesto....hhhh....strasno ...
:raz_067: