Vi svi sagradili...bravisimooooooooooo...i ja cu ako Bog da....hhhhh
sta se radi farmeri.....kisssss
Vi svi sagradili...bravisimooooooooooo...i ja cu ako Bog da....hhhhh
sta se radi farmeri.....kisssss
pisite mi sta vam treba...da nastavim sa zlatom?????
Eno orem Mininu zemlju ... sad su Darko i ona na redu da im završim kuće... pa da otpljunem, jbt. koja jurnjava hahaha...
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
fale mi komsije za prosirenje....slobodno me preporucujte....valjda sam se pokazala ko dobra komsika ))
i Sibili fale .. nešto me blam neke ljude da zovem kao prijatelje pod imenom SibilaRea, a nemam živaca da im objašnjavam da je to moje dugogodišnje drugo ime ... moraćemo nešto da uradimo po tom pitanju. Mada se dosta njih samo javilo kad su videli sliku, i ništa nisu pitali ... valjda nisu smeli
bože što je gadna ona gore smajlićka
Добијам злато и пузавице.
А треба ми све друго за ону кућу осим пузавица.
Миле који има прозоре ми вратио пузавицу.
Ја никад нећу саградити кућицу.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
izgubi mi se post....
Kvin slala sam ti zlatnike jer ne znam sta treba....napisi mi ...i ti i drugi tkdj...sta vam treba na poruke....tako imam uvid i najlakse mi....a i vama stize sta treba...
meni jedino kod mm gotova....tamo bre saljete tacno sta treba hhhhhh.....al' super da je i ta....
sta sam ih prodala za 0 novcica....da sam znala da se moze kupiti jos jedna skoro bi bila gotova...
i da vam javim da ne bude da krijem....ima jos jedna farma...na moje ime...igraju sin i cerka....a nece da mi budu komsije....jos....kazu jos malo da porastu....hhhhh
tako da znate...imajte ih u vidu uskoro...a tati su komsije %^$%^$%#@^....
Kvini , ja sam vrati jer sam mislio da ti treba pa si mi zato poslal da ti vratim , meni puzavica ne treba.
Šta piše u mom statusu?
"Komšije kuću sam sagradio , hvala vam na pomoći. za kuću imam: prozor i ciglu. Za štalu:am i potkovicu. Javite šta vam treba ,meni šaljite zlato"
"12 hours ago"
Meni i mojima više ne treba ništa ... možete slati zlato i šta već hoćete
Kvinče, jbg. ja imam samo puzavice i daske već dva dana
Прозори ми требају највише.
И даске, цигле и црепови на оба профила.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
jos mi Stefan nije komsija....vidim da mu ne idu pokloni sto saljem...non stop je na spisku za gift
na onom profilu mislim...
Ma meni se nove komšije danima ne pojavljuju, stalno šaljemo zahteve, i ja njima i oni meni, ali ništa