А коју машину за вуну?![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

Па супер.
Док дођем дотле, три миша има да покварим.
Е, кликнула сам ти на оно.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.

znam da ne moguali lepo zvuči
![]()
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...

moram sve igrice da probam![]()
joooj i ja tako pocnem...sve ocu da probam hhh
kantri mi ne oduzima mnogo vremena ...ja tio za 10 min u vr glave :0
i Cafe World....zato ih i igram...ove druge...slozim poklone i to je to....cisto da mogu slati vam,a ako sta zatreba....
a farmu bas volim...jedino mi je sto mnogo sporo dok obilazim komsije...da fertilizujem i hranim koke....bas koci...
kako ste breee farmeri![]()
![]()
.....jeste li nasarali jaja.....hihihihi....mislim da nam ih je dosta zanavek hhh
Ma ja samo farmu igram..
A sta sad da radim sa CO- OP farming..? Jbt sad se to pojavilo, meni nista nije jasno cemu sluzi
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.

nisam ja to videla
prije 10-ak min sam vidjela...al' mislim da jos nije u funkciji...valjda je u pitanju neki posao...i ima zamjena....trampa valjda....a bas sam se pitala sto to nema....to bi bilo super
е да почне се неки посао па се придружип опа има неко време да се посао заврши КООПерација
Pa da ali kako pravis poziv za kooperaciju?
meni je Dee poslala i ok, odradili smo dobar deo...posadili i pobrali bundeve:smiley:
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.

Ništa meni tu nije jasno![]()

Па сад је све јасно.
Удруженим снагама чинимо да један град озелени.
Имамо још дан и заборавих колко сати да узгајимо ону јутарњу славу (мислим, тако се зове цвет),
а с тобом Миле то не може да не успе.
Даклем, терају нас да гајимо све а не само оно што се исплати.
Мени је ионако свеједно више.

meni i opet nije jasno šta je tu jasno, skroz mi je nejasno... ušla sam jutros, oterali me kod Cici, a tamo nema ništa ... mnogo sam bre glupa za seoske radove i kooperacijunije to za mene
ja umem samo sama da radim
![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0