E pošto se nekolicina nas navukla na oranje, gajenje prasića i ostalih domaćih životinja, otvaram diskusiju na ovoj temi :raz_089:
E pošto se nekolicina nas navukla na oranje, gajenje prasića i ostalih domaćih životinja, otvaram diskusiju na ovoj temi :raz_089:
Poslednje uređivanje od Sibi : 11-02-2010 at 23:07
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Е вала и било је време.
Ми вредне жене форумске оремо, копамо, садимо, знојимо се и ред је да имамо свој кутак за предах.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
huh ovu temu moram" pratiti"
"Ljubav je staklo koje se lomi ako ga čovjek primi suviše
nesigurno ili suviše čvrsto."
... prvo da ti se izvinim jer nisam videla da si krenula da otvoriš temu ...
A ubeđena sam da sam videla kad sam počela da igram farmu da postoji opcija zamene parica. Zato se nisam ni uzbuđivala previše, a sad mi baš trebaju one zelene novčanice ...
i ti Dušo, ko zna koliko sam ti cveća poslala do sad nikako da te navučem :raz_048:
Не можеш да добијеш те зелене тако.
Њих зарађујеш по једну како прелазиш нивое или можеш да их купиш неком од картица које иначе не важе код њих.
С времена на време нас велики бата награди покојом зеленом.
Врте се ту огромне паре. У свакој Зинга игрици имаш такву неку "фору".
Да платиш правим парама виртуелне ствари...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ma samo ja da zaradim da kupim kokosinjac..pa da me Bog vidi
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
Deco moja ja sam se od toga otresla jedino nisam od cafea-farmu bi nekom poklonol ali nema te opcije a na kafeu vec gazim treci milion zelenih i prva tri mesta kod mene drzi deverova cera,pa drugo mesto moja cera i treca ja-svi Topalovici....
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...