napisah ovo na ''beletristici''. zato sam preporučila da se ove dve teme spoje, jer je bezveze da postoje dve teme za istu stvar.
http://razbibriga.net/showthread.php/1067-beletristika
napisah ovo na ''beletristici''. zato sam preporučila da se ove dve teme spoje, jer je bezveze da postoje dve teme za istu stvar.
http://razbibriga.net/showthread.php/1067-beletristika
где си пошла с крмељиве очи
Spojeno .
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Aforizam kaze: “Knjiga je zastarela verzija dvd_a”
Za ljubitelje serijala “Mesto zlocina” preporucujem knjigu
Gospodarica smrti, Arijane Frenklin.
“Cetiri surova ubistva…lukavi ubica…I jedna neobicna zena koja otkriva tajne mrtvih.”
Mesto i vreme zlocina ove kriminalisticke drame odigrava se u srednjevekovnoj Engleskoj za vreme vladavina Henrija II (12.v.).
Gospodarica smrti je knjizevni pandan forenzickim istraziteljima ekranizovanim u serijalu CSI.
Lepo napisan roman,( po mojim merilima sa malo neuspelim prevodom), za casove odmora koji ne zahteva preterani intelktualni napor.
''matematika ljubavi'' - ema darvin.
knjiga koju sam čitala malo duže....prvo, zato što sam imala dosta obaveza, a drugo što ima dosta strana. ipak, nije mi žao...dobra knjiga, prepliću se dve epohe, likovi su veoma dobro obrađeni...zadovoljna sam.
где си пошла с крмељиве очи
Kao i Prica,obozavam Skot Peka,vecinu njegovih knjiga sam po nekoliko puta citala.A preporucila bih knjigu od Zagorke "Gricka vjestica".Citala sam je 10 mjeseci,knjiga ima 7 djelova,a svaka knjiga ima od 400-600 stranica.
Možda ne spada u beletristiku ali je svakako treba pročitati - Maestro&Margarita (Bulgakov)
Sitničarnica kod srećne ruke - Goran Petrović
Lemurova ljubav - Ivana Kuzmanović
Nikolas Sparks - Odluka
Poljubac - Gorjana Ćirjanić
Toni Parsons - Novi početak, Čovek i dečak
Jel' neko možda kupio do sada najnoviju knjigu Ivane Kuzmanović - ''Od kada sam prestala da volim - VOLIM''!?
Ja ne mogu da je kupim pre polovine marta, a živa nisam da saznam kakva je to muzika na cd-u koji se dobija kao poklon uz knjigu....