Molim vas i pozitivne kao i negativne ocene...
Samo da napomenem da ne kukate na čat, ovo je forum i primarne su teme... čat je sasvim sporedna stvar.
Takože Vas molim i da obrazložite svoje probleme u radu foruma ukoliko ih imate...
Molim vas i pozitivne kao i negativne ocene...
Samo da napomenem da ne kukate na čat, ovo je forum i primarne su teme... čat je sasvim sporedna stvar.
Takože Vas molim i da obrazložite svoje probleme u radu foruma ukoliko ih imate...
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Ja nemam ama baš nikakvih problema ni sa čatom, ni sa temama ... sve funkcioniše u najboljem redu.
Ume neki put da me zeza moj provajder (sbb) jbg... pa dok uhvati zalet ... ali kad je to ok, nemam primedbi.
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
mene zeza chat... i manijak!
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Nemam problema uglavnom,izuzev kad se zainati pa neće da okrene stranicu .
Onda moram da se vraćam na predhodnu.Ponekad i brzi odgovor uspori.
Ovako ,kad je raspoložen ,ide ko munja
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
ko od vas troje nije glasao
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
uh ja, sad ću nisam imala vremena
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Odlična , sem prvog učitavanja .
ja glasalaaaaaaaaaaaaa
Брзина зависи од нета.
У то могу да будем сигурна јер када сам на послу ради спорије, а нарочито кад крену колеге да играју игрице на нету.
Ако ми је код куће споро, онда је све споро, сваки сајт споро отвара. Проверила сам.
Ех сад, има једна ситница коју сам приметила.
Не могу да пронађем или је нема – опција да не желим да примам захтеве за пријатељство.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
jebote, kako je meni samo razbibriga onda spora ako je do neta???
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Лилу, не мора да буде до нета као нета... Мислим на провајдера.
Има ту свашта нешто још.
Ево, ја сам код сбб-а годинама.
Некад је супер а некад побрљави, док је рецимо другарици на Бановом брду одличан и обрнуто.
Мени објашњавају да су радови на мрежи.
После 30. пута сам почела да сумњам.
Рецимо на послу... Кад се читају новине и играју игрице мени успори.
Успори ми и кад се освежава база антивируса.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Kvince tu si u pravu ovi sbb bas zezaju kad im se oce...:raz_032:
forum je tehnicki O.K. a sto se tice brzine to zavisi od konekcije koju imamo, i jos nisam ukapirao sta moze da se downalduje i salje sa foruma? to mi je jedina mracna tacka
ma, super je....samo što sam ovde sa različitih mesta. najbolje je kad sam kod kuće....i onda je stvarno dobro.
где си пошла с крмељиве очи
mračna tačka :raz_114:
Kad god dođem na forum mozila mi tarži da instaliram neki neidentifikovani plagins?
i meni safari ..ali ne smeta mi ....inace brzina je ok ... plaginse mi trazi samo kad udjem , iskljucim ih i ne trazi mi vise
Ciji potpis?
meni je ok, samo kad nas ima baš dosta na četu, e onda je nalo frka....možda sam to već napisala?
ko ima meka treba mu flip4mac wmv plugin ... piece of cake...