ТЕК САД? :raz_020:
ТЕК САД? :raz_020:
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ти њу ондак много волеш.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Tjuti tu nemoj da vidi...
Шапни ми на пепе.
Eto i treba da vidi da ti sapucem... pa tek onda sam prdno u cabar...
Начи готов си начисто.
Jos se batrgam...
Ko to di-smr? :raz_067:
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
Симпатична ми ова тема, па само да вас подсетим на њу.
Секс физичка активност?
Значи тушираш се.
Е, могла бих и анкету да поставим.
Pa ajde ovako ondaK ..... nakon vodjenja ljubavi, prija mi tuširanje ....
Naravno da ne mislim da je osnovna karakteristika seksa - fizički aspekt, ali u celom tom ludilu hormona, emocija i svega što svako od nas doživljava na neki svoj način, neminovno je ako ni zbog čega drugog, a ono zbog same prirode procesa, to da postoji neka fizička aktivnost ..... u suprotnom teško da bi do sexualnog čina moglo doći
Ovim putem se izvinjavam svima onima čija sam osećanja, zbog svoje želje da ne budem preterano explicitan, ovom svojom trapavom definicijom povredio