ja imam svoj pristup
evo ovakav
ja imam svoj pristup
evo ovakav
pustim karabaša da im objasni
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
gde je nestao moj post?? šta sam loše rekao?
Upravo čitam knjigu Kule stražare Svetska sigurnost pod "Knezom mira"
Iznenadićeš se koliko sam na prvih nekoliko strana našao stvari koje su u potpunoj suprotnosti Bibliji.
Postaviću ih ovde da ljudi vide kad ti već nisi u stanju da diskutuješ na temelju Biblije.
Tvoje odbijanje da sagledaš situaciju i da diskutuješ je jako dobar primer za ovih nekoliko ljudi koje interesuje a nemaju prilike da upoznaju situaciju izbliza i da vide kako Jehovini svedoci poznaju Bibliju.
Veruj mi,nije lako doći do nekih knjiga.
Na primer ima nekoliko knjiga za koje Mona ni ne zna da postoje a kada bi pitala starešine u skupštini oni bi im rekli da te knjige nikad nisu ni postojale..
Odnosno odmah bi im bilo sumnjivo odakle ona uopšte zna za te knjige i zašto pita za njih.
Mogli bi da probamo
Da li bi to navelo Monu da počne da razmišlja svojom glavom?
Strašno je to kako se oni ophode jedni prema drugima.Većina misli da se vole kao što Biblija nalaže a u stvari špijuniraju jedni druge i referišu starešinama.
Pretpostavio sam..
Čisto sumnajm da bi Mona počela da razmišlja svojom glavom pošto je dosta dugo u sekti, i mislim da više uopšte nema svoje mišljenje, i automatski odbija da razmišlja o bilo čemu što je protivno njihovoj ideologiji..
To je kao ono što Masoni u nižim redovima uopšte ne znaju u šta oni zapravo veruju, saznaju tek kad dođu na više stupnjeve..
Ne znam, jedan komšija je JS, to je ujedno i jedina JS osoba koju poznajem, i on je ovako prilično dobroćudan, reklo bi se.. E sad, šta se nalazi ispod maske..
Pa to ti je barem jednostavno da utvrdiš.
Svako ko čita Bibliju i voli Boga će u svakoj ali baš svakoj situaciji ostati smiren i nikad neće doći u situaciju da kaže da mu je žao što je izleteo iz takta i da ne zna kako se to desilo da izgovori tako ružne reči.Da podsetim samo na Isusove reči :
Ne pogani čoveka ono što ulazi u usta,nego pogani čoveka ono što iz usta izlazi. Matej 15.11
Svi oni koji za sebe govore da žive po Bibliji a iz njih izleti bujica ružnih reči su licemeri koji ne veruju u Boga nego veruju u nekog drugog.
Upravo u ovoj knjizi koju sam počeo da čitam ima puno takvih primera neizmerne mržnje koju Jehovini svedoci gaje prema hrišćanskom svetu kako ga oni nazivaju.
Staviću ovih dana kad završim s knjigom nekoliko primera.
Svaka voćka kada je malo pritisneš počne da pušta sokove iz sebe,ako iz nje izlazi gnoj biće ti sve jasno .
Znate u čemu je razlika između Jehovinih Svjedoka i auta Yugo!? Jehovinim Svjedocima možeš zalupiti vrata,dok na Yugu ne! Svi su oni isprani mozgovi,imam ih u komšiluku,posebna je to sorta ljudi! Žalosno je samo gledati kako truju djecu od rođenja svojim dogmama i prave od njih izopštenike u društvu! I svi kao čekaju neki sudnji dan kad će mene odnijeti voda a oni će ostati da plivaju-kao od stiropora!
sta si rekao?
osim sto ljudi imaju predrasude....
sta lupas molim te... tj nalagao si se... jel imas jos koji biser
"Biser", kažeš? Radio sam 13 godina u firmi sa dvoje Jehovinih -ljutih Svjedoka! Na početku nisu htjeli uzimati ni paketiće za novu godinu,kao ne priznaju je! Da bi kasnije kad god je bilo davanje love za Pravoslavni Božić i Vaskrs uzimali lovu,a kao ne poštuju oni te srpske vjerske praznike,a uzmu pare za pečenicu!Ili npr. jedan od njih je izganjao lažnu potvrdu da je bio učesnik rata u Bosni jer tada nije bez te potvrde mogao dobiti posao.Ma dosljedni su pravo,nema šta.A oboje su žestoki aktivisti Jehovinih svjedoka i rade oko kuće isključivo na dane srpskih svetaca,kao uinat!
I sta tu ima lose ?
ne primaju paketice pa to je neki zlocin jel..
a sta da ne uzimaju novac za rad u firmi jel to da bi ispali dobri?
a da nisi tu malo i izmislio
ne kapiras osnovne stvari... JS ne gledaju na dane to su vasi praznici paganski a ne nasi...
Tako da...
a propovedanje hriscanstva se vrsi po uzoru na Isusa Hrista...
takodje sveci su vasi a ne nasi
da ne kazem da to nema veze s Biblijom i da je to paganstina...
takodje bilo koja generalizacija ljudi je glupa...
po toj tvojoj generalizaciji ja mogu ladno da kazem da si ti pedofil... jer je neko u crkvi takav...
razmisli koliko ti je glupa logika...
Ništa od ovoga nisam izmislio! Ali sam mišljenja ako si Jehovin Svjedok,neka si,moje saučešće-budi do kraja,a ne kad mi odgovara jesam,a kad mi ne odgovara nisam!
i da nisi izmislio rekoh ti svaka generalizacija je glupa.
Jehovni svedok je VERA a ne kloniranje
a ocigledno da ne znas nista o veri..
Sto je to Besmrtna znala lepo dobjasni, steta da nije vise tu