Ok ,prepuštam vas da vjerujete i uživate u vjeri.Biće vas i više poslije Bosansko-Srbijanskog cunamija!
Ok ,prepuštam vas da vjerujete i uživate u vjeri.Biće vas i više poslije Bosansko-Srbijanskog cunamija!
A odakle uopste ljudima misljenje da mogu da se mesaju u tudju veru.
Siti se izvređaste. I ja tu ništa ne bih dirala, jer ne vidim da je neko nekome ostao dužan.
Samo bih vas zamolila da nastavite razgovor ozbiljnije.
Za Monu pitanje...
Propovedate hrišćanstvo po uzoru na Isusa Hrista, kažeš? Jel i on imao priručnik za šta
u kojoj situaciji treba da kaže? Posebne ''cake'' koga na šta treba da upeca?
Ili je govorio direktno iz srca i time privlačio sledbenike? On je svoju veru nosio
u srcu i uvek i u svakoj prilici je mogao da govori odatle. Gde je vama vera?
U priručniku?
Večnost je čista sadašnjost.
Prava vjera ,nema šta! Kakva je to vjera koja ne prima krv i ne daje krv? Šta kad vjernik doživi saobraćajnu nezgodu? Iskrvari pročišćen!?Skoro sam gledao prilog iz Engleske gdje su dvoje tinejdžera koji su imali sex prije braka (djeca prate ljudske nagone i vole se!) bili izopšteni iz kompletne zajednice Jehovinih Svjedoka uključujući i njihove roditelje i porodice!!! STRAŠNO! Ma da,prava vjera nema šta! Samo poslije 1000 i jednog grijeha počinjenog prije stupanja u redove JS,odjednom preko noći sjete se da promjene vjeru u tako čistu i bezgrešnu!
Ne bih ja to nikako nazvao verom, misim, bogohulno je ipak je sekta... treba je tako i nazivati
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Pa da. Šta ti treba u pubertetu da budeš JS. To tamo negde pred starački dom prisutpiš, i rešio si sve probleme.
Večnost je čista sadašnjost.
Nego šta,nego sekta,kao i satanisti i Hare Krishna.Isto je to!
Ja-Pravoslavac,poštujem sve druge vjere,iako živim u okruženju zadojenom međunacionalnom mržnjom! Poštujem sve vjere i vjeroispovjesti,ali VJERE!
POstoji jedna stvar koju svi pravoslavci i ostali aborave a to je, ne osudjuj, nego ako zelis nesto da ispravis, moli se za te duse... I pre nego sto vidis trn u oku brata svog, obrati paznju na panj u oku svome...Kad bi se svi mi, makar malo drzxali tih osnovnih normi, i malo vise tolerancije, svima bi bilo lakse...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Žalosno je što oni nemaju veze ni sa jednom pričom-niko ne priča o njima!
meni nekako lepo kad vidim da mona nema pojma o čemu priča
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko