Ех, нисам ништа друго ни очекивала
Ех, нисам ништа друго ни очекивала
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
...laje,a ne...tjah....
umalo šejtan da naebe...
Јес, није он наиван, па да после тражи други форум...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
izgleda da je potražio drugi forum...
jos uvek ovu teritoriju nisam istrazio
pa brate...da mi je neko pričo bez da sam se uverijo, ne bi mu verovo...al pošto sam se uverijo, verujem...
...al znaš kako...ne potraje to nešto dugo...
Pa da ...
постоји...
Све то.
Лично знам за неколико случајева који су завршили браком.
Нет и форуми су средства комуникације и то је сва њихова улога.
Ко их оспорава из било ког разлога, греши...
Ја сам две мени на сваки начин посебне жене упознао преко форума и захвалан сам што постоји.
Јер да не постоји, не би ни њих знао...
Постојаност односа не зависи од места упознавања нити од средства комуникације.
Зависи од искрености којом се неки однос гради и дубине комуникације...
Хвала.
Морам да признам да нисам читао читаву тему али мислим да то није ни битно колико је битно изнети свој став који се јасно тражи у уводном посту.
Мене највише нервира кад људи кажу да им је форума, било који, небитан јер није стваран.
А онда када их питам да ли их неко некад изнервира или орасположи на форуму и кад ми потврдно одговоре, даље их питам да ли то осећање престане кад се излогују.
Ако не престане, то значи да је форум стваран део живота.
Некад су то биле кафане или нека друга места за изласке и социјализацију, данас су то постали и форуми и чет собе. Ништа више од медија комуникације. И то доброг медија, по мом схватању. Јер све те, као, опасности које овде вребају, на исти начин вребају и физичком животном окружењу.
А имати предрасуду да је неки однос неозбиљан или немогућ само због места упознавања, по мени није само бесмислено.
То је, за мене, идиотски.
Није ми намера да било кога увредим али ствари треба да радимо без предрасуда или никако...
ovo ti je Diki dobro oko nerviranja...
...postoje likovi koji me isteraju iz pameti da mi ceo dan bude nikakav...
...al u ljubav na forumu nekako ne verujem...ne zato što ne može da bude...naravno da može...
...ali ljudi se uglavnom foliraju...prikazuju onakvim kakvi u realnosti nisu...pa onda kad se sretnete u rl i kad vidiš da nije to to što si čitao od njega na forumu, nastane razočarenje...
...misim...nisam ja kompetentan možda da pričam o tome jer nemam sretanja sa forumašima, al cenim da je tako...
mene diki pre neko vece pokuso
pa se pokajo poslen
El znate onaj statisticki podatak da se u svetu sklopi 10 000 brakova godisnje, ljudi koji su se upoznali preko neta?
A postoji i ona jos jedna "Bio sam normalan pa sam onda uveo internet"
Ono sto je meni zanimljivo, a i polazeci od sebe, sve je manje i manje normalnosti, a net sluzi kao jedna vrsta filtera, sto i ne mora biti toliko lose...
E sad, mislim da kod nas ljudi pogresno shvataju net, gledajuci neke meni bliske ljude, a i imajuci iskustva sa netom.
Ono sto sam ja primetila, a tice se te normalnosti odnosa, je da kada krene neka prica i upoznavanje, ljudi se uglavnom pecaju na neku pricu praveci predstavu o onome ko je sa druge strane, pri tom, ako se ne zavrsi na papiru sve pa se prenese u rl, moze nesto i da bude. To je ujedno u prednost ali i zamka.
U principu priznajem samo "oci u oci" i onaj dozivljaj koji neko ostavi na mene upoznavanjem bez neke price i predstave o sebi prethodno.
Zar se ne pecamo na priču i ne pravimo sliku o onome ko je preko puta nas
i van foruma? Ono kao, na osnovu prvog utiska sagradimo čitavu ličnost,
pa se posle godinama razočaravamo?
Večnost je čista sadašnjost.
Voli na brazaka, kaj se natenane
Ne možeš uvek ni sebe kriviti...Ljudi evoluiraju i menjaju se iz sata u sat. Nema pravila kad je srce u pitanju. Zato zdrav razum mora regulisati neke voljne radnje. Drugačije bi bili ništa drugo do podložni animalnim instiktima. I verovatno bi se vodili potrebom za održanjem koristeći čula isključivo... Da li je ljubav na forumu moguća je pitanje ravno pitanju npr: Jeli ljubav moguća preko telefona...Sredstvo komunikacije kao i svako drugo i ni više ni manje od toga.
Ne verujem u takvu vrstu iskrenosti, u prijateljstvu da, ali sve ostalo...jok