Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Остало је историја...![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
И тако... Родила се наша прва форумска беба.
Ко ли ће бити следећи срећни родитељи?![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Od mene sve krijuTako da ja nista ne znam
![]()
Da li sve ovo vredi?
Ел то имаш нешто да нам саопштиш?
Или унако...
znam jedan par iz Uzica (moj prijatleji) koji su se uzeli .. upoznali se na forumu.. pa uzivo.. setali se za rukice.. ljubili.. na kraju uzeli i klinca dobili. :]
sve je moguce.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Auuu...
Evo ja sam udata, al' nisam gazena, nit' mi treba uteha vec samo malo zezanja i ubijanja slobodnog vremena pa i druzenja sa svetom iz zavicaja.
Jeste, ima na forumima svega, ponajvise flerta al' svako zna zasto je ovde tj. na forumima. Ne osudjujem nikog za nista jer to je njihov izbor sta ce i kako ce, hoce li ili nece...
Nisam jos nikog upoznala da je nakon druzenja doslo i do brak ali znam za neke koji su se upoznali i u RL. Neki su postali bas dobri drugari a kod nekih je pala i kres varijanta i ... njima lepoGood for them!
jeah..![]()
Poznata je stvar da se u svetu sklopi preko 10 000 brakova, ljudi koji su se upoznali preko interneta.
Za razvode nemam cifru![]()
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
U čemu je razlika?
Ljubav u RL može biti istina i zabluda isto kao i ljubav u VL..ljubav je ljubav..uvijek ima svoj predznak po kojem oni senzibilniji mogu da se odrede..i šta znači udana ili neudana/razvedena forumašica..sem nekih razlika,suština je ista i kako te forumašice uopšte možemo svrstavati,kategorizovati ili ih generalizovati..
ljubav na forumu je ljubav ..a ljubav ima zaista mnogo svojih kategorija i vrsta![]()
Svaka cast nedodiri. Tako i treba. Bez predrasuda i osudjivanja. Ko nadje ovako ljubav neka uziva, ko ne, ima drugih nacina. I svima dobro!