tu sam ja...ali nisam dzabe Tajanstvena,zar ne?
dobro i sta mislis po pitanju forumske ljubavi...mi imamo ovde par primera koji su i u braku...svaka im cast![]()

Ljubav je ljubav i emocija je emocija, a laž, skrivanje, foliranje, igranje ... ima toga na forumu ...... mslm tako bar ljudi pričaju .....
prosto ne mogu da verujem..alal neka im je...
aj ljubav ali brak...

mislim ..ok...ako su u istom gradu ..pa se ovde upoznaju a onda sve redovno...

Niko ovde nije iskren...i ne treba da bude jer bi to značilo u suprotnom da je jako naivan...net je opasna stvar sa maskama i nestvarnim likovima...
Ovde sve može da se sakrije...a ko može da čita izmedju redova donekle može da razazna ko je kakav....
Iz prakse znam ljude koji su se upoznali ovde i čak krunisali vezu brakom...ali ima i puno njih koji su doživeli veliko razočarenje...
Misti je postavila jako dobru tezu...evo ja ću ti odgovoriti...žene koje su udate i dopisuju se sa neznanim forumašima su žene gažene od strane supružnika i ovde traže malo lažne utehe...
i to je za svako žaljenje....a ne podsmeh...

Pa,vjerujem da bi mogla da se desi ljubav na forumu.Rijedje,ali eto,desava se.I zaista mislim da nije bitno na koji nacin su se to dvoje upoznali,pa i preko foruma.Sto da ne?
Zvezdice si to ti.......
Ja sam...i sve je istina što sam rekla...
el te ujede nešto il samo tako izliv iskrenosti...
Zabluda![]()
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
ćao Sey---za tebe znam to ti verujem...
Eto i Say se slaže....
Pa dobro.. za nju znam .....
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0