tu sam ja...ali nisam dzabe Tajanstvena,zar ne?
dobro i sta mislis po pitanju forumske ljubavi...mi imamo ovde par primera koji su i u braku...svaka im cast
Ljubav je ljubav i emocija je emocija, a laž, skrivanje, foliranje, igranje ... ima toga na forumu ...... mslm tako bar ljudi pričaju .....
prosto ne mogu da verujem..alal neka im je...
aj ljubav ali brak...
mislim ..ok...ako su u istom gradu ..pa se ovde upoznaju a onda sve redovno...
Niko ovde nije iskren...i ne treba da bude jer bi to značilo u suprotnom da je jako naivan...net je opasna stvar sa maskama i nestvarnim likovima...
Ovde sve može da se sakrije...a ko može da čita izmedju redova donekle može da razazna ko je kakav....
Iz prakse znam ljude koji su se upoznali ovde i čak krunisali vezu brakom...ali ima i puno njih koji su doživeli veliko razočarenje...
Misti je postavila jako dobru tezu...evo ja ću ti odgovoriti...žene koje su udate i dopisuju se sa neznanim forumašima su žene gažene od strane supružnika i ovde traže malo lažne utehe...
i to je za svako žaljenje....a ne podsmeh...
Pa,vjerujem da bi mogla da se desi ljubav na forumu.Rijedje,ali eto,desava se.I zaista mislim da nije bitno na koji nacin su se to dvoje upoznali,pa i preko foruma.Sto da ne?
Zvezdice si to ti.......
Ja sam...i sve je istina što sam rekla...
el te ujede nešto il samo tako izliv iskrenosti...
Zabluda
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
ćao Sey---za tebe znam to ti verujem...
Eto i Say se slaže....
Pa dobro.. za nju znam .....