Hvala naki
Hvala naki
О тој врсти љубави мога бих данима да вам причам.
Као и све у животу и таква врста љубави је могућа.Сасвим је све једно где упознате особу, кафић, случајни сусрет или форум.
Можда је форум и у неку руку најбоље место.
Имате сасвим довољно времена да уђете у ментални и емотивни склоп саговорника.
sasvim je moguće..provjereno ...ne razlikuje se puno vl od rl kad je u pitanju procjena...imaš slova,pa riječi..pa između riječi..onda imaš sms recimo,pa kao viši stepen telef.poziv..i nakon tona ide naravno slika uživo
upoznala sam doista neke drage i divne ljude i smatram da sam obogatila svoj krug poznanika i prijatelja..a ta ljubav,pa.. može da se desi,nije da ne može
eh...
istina.
a koliko ima sanse da opstane?pa isto kao i da su se uredno upoznali van foruma
eh..
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
jedno vreme sam mislio da je nemoguće, ali kad malo bolje razmisliš možda i može...
...ovde imaš načina da upoznaš osobu i pre nego što je upoznaš oči u oči...naravno, ako umeš da neutrališeš sve te maske koje ta osoba postavlja, ako postavlja...što bi rekli, čitanje između redova...
...
Hmm.. nisam dosad imala takvo iskustvo.. pa slobodno mogu reci da ne verujem..
Al ko zna.. mozda me neko i razuveri...
Iz mog iskustva..moguce..
Prepoznaju se dve srodne duse..bas kao i u RL.
Mozda retkost,ali ipak moguce..
Mislim da je zabluda...
Na forumu ne možeš videti oči, pokret i mnogo toga što govori o nekoj osobi...Osim toga, možete se duhovno prepoznati, a da do hemije nikada ne dođe, t.j. da vas fizički ne može privući...Mada sam čula teoriju, da je duhovna privlačnost bitnija, jer ona kasnije može razviti i ''hemiju''...ne znam, nisam baš sigurna...
Osim toga na netu, imaš rizik da li ti se osoba predstavila iskreno ili ne...Takođe, ni narav se na netu ne može baš otkriti na pravi način..Neke osobe su se na netu ''ispraksovale'' i tačno znaju kako treba...
Ali eto, ako bi se nekim slučajem desilo, da me ''neka sila sustigla na netu'' (nikad' ne treba reći nikad), ne bih se baš nešto mnogo dopisivala..I ne volim to net ''paljenje''...Verovatno bih odmah dala predlog da se vidimo u reali, da se ne glupiramo bezveze...Ali ta mogućnost kod mene, mislim da ''otkačim'' za nekim na netu...je veoma teška mogućnost...
Racionalna sam i realna...
Nekada su ljudi komunicirali putem pisama, pa onda telefonom.. sada eto imamo ove forumčiće i čatiće
sa gomilom mogućnosti da izrazimo svoje misli i osećanja.. mislim da je u tom smislu komunikacija
jako napredovala...
I tako ja posmatram ovaj takozvani VL.. samo kao sredstvo komunikacije.. nikakva magija..
Večnost je čista sadašnjost.
pa da,,,
a jos i ubrzano
Zavisi ko se na šta "prima",ali možda je veća mogućnost da na ovakvim mestima nađeš ljubav,nego u realnom svetu.Možda nas taj vizuelni dodatak ponekad samo zaslepi,omete da vidimo stvari onakvim kakve su zaista.
Ovde npr možeš lako da nađeš ljude s kojima imaš zajedničke teme i interesovanja,kako se neko izražava,stavove,pa izgled postane potpuno nebitan.Opet ponavljam,zavisi kome je šta zanimljivo.
Sve ovo naravno polazeći od pretpostavke da su svi potpuno normalni.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
e ta "normalnost" je sklona komentarisanju...
E baš to...
Eto, a da sam napisala da je baš cool kad se zaljubiš na netu...ne bi niko komentarisao, a ja bih bila licemerna, jer lažno predstavljam svoje mišljenje...Ovako, rekoh šta rekoh...
Ljudi, pogledajte gore...Ipak sam rekla da se nikad ne zna...Nisam isključiva...samo sam rekla ono što mislim...
Auuuuu
Nikako ja vas da isčitam
ljubav je ljubav,gdje god da se desi