Member Area

Razbibriga - Pokreće vBulletin

Stranica 29 od 33 PrviPrvi ... 192728293031 ... ZadnjaZadnja
Pokazuje rezultate 561 do 580 od 642
    Registrovani Član
    jankovic avatar
    Status : jankovic je odsutan
    Registrovan : May 2012
    Pol:

Početno Re: Ljubav medju forumasima,istina ili zabluda....

Ne znam da li mislite na ljubav na internetu ili ljubav na forumu? Licno sam imao nekoliko veza i seksa sa devojksma koje sam upoznao na netu, ali na sajtovima za upoznavanje, pa smo onda komunikaciju nastavili na skajpu. I tu je ljubav moguce na de rodi. Ali kako se moze roditi ljubav na forumu kada i ne vidis kako neko izgleda, e to bih bas voleo da vidim!

Registrovani Član
    Sarmica avatar
    Status : Sarmica je odsutan
    Registrovan : Jun 2010
    Pol:

Početno Re: Ljubav na forumu, istina ili zabluda...

imao nekoliko seksavau
    Oh you may not think I'm pretty,
    But don't judge on what you see,
    I'll eat myself if you can find
    A better meal than me

Registrovani Član
    Mistery avatar
    Status : Mistery je odsutan
    Registrovan : Mar 2012
    Pol:
    Tekstova u blogu : 7

Moguće je pronaći srodnu dušu na netu. Ovde možda sve počinje, na forumima, nastavlja se mejlovima, Skajpom, susretima. I lakše je.
    "Igram, pevam, lako mi je, niko ne zna kako mi je.."

Registrovani Član
    Sagacity avatar
    Status : Sagacity je odsutan
    Registrovan : Nov 2011
    Pol:
    Tekstova u blogu : 9

Ne znam Mistery...Za tu srodnu dušu na netu, mora da te strefi neko ''čudo'', odnosno da je Bog umešao prste, da ne kažem sudbina....pa da stvarno bude nešto pravo. Inače, forum, odnosno net uopšte je veliki rizik za upoznavanje neke osobe. Nikada ne znaš ko je sa druge strane.
    Moj rođak je slučajno upoznao devojku i to na nekom sajtu za učenje stranih jezika, tako nešto. Upoznao je Poljakinju sa kojom se oženio pre par godina. Ona je iz Varšave i verovala ili ne, ona je došla da živi kod njega koji inače živi na selu. I oduševljena je. Inače je završila srpsku književnost u Varšavi. To je čista sudbina.A on je neko ko nikada nije ni forumašio niti se nešto posebno zadržavao na netu. Niti je vičan za kompjutere, niti ga to posebno zanima. Ono što je još bilo simpatično, sva njena najbliža rodbina je stigla na svadbu u Srbiju i igrala sve u šesnaest uz trubače. Oduševili se Zlatiborom...itd.To je jedina lepa životna priča za koju znam. Ostalo su sve promašaji.

Ne mogu ništa da kažem, niti da se zareknem...ali iz ove pozicije, ne vidim sebe u toj ulozi da sa nekim ćaskam danima putem ne znam skajpa ili čatujem...Nije to za mene. Kažem, ne treba nikada reći nikad...Ali ja kad sa nekim razgovaram moram da ga gledam u oči....i to real...Dovoljno mi je nekad da popričam i 10 minuta, a da već skontam sa kim imam posla...

Registrovani Član
    Mistery avatar
    Pol:

Ja znam za nekoliko ljubavi koje su počele na netu a završile se brakom. Rođak jedne moje koleginice se tako oženio u nekim srednjim četrdesetim godinama, a jedna poznanica je na jednom forumu upoznala svog budućeg muža sa kojim sada ima dvoje dece.

Ljubav na netu-na blogovima ili forumima je moguća. U stvari, ja verujem u ljubav i mislim da nije važno gde mogu da se sretnu dvoje.

U ovom brzom vremenu u kome živimo sve je teže naći onog pravog ili pravu.

Sa druge strane postoji niz rizika koje upoznavanje sa nekim preko neta donosi-ne znaš ko je, kakav je, da li može da te povredi ako se sretnete uživo, a opet, i u pravom životu-uživo, može da se nađe neko ko vremenom pokaže pravu ličnost -ljubomoru, vređanje i sl. Tako da, rizik postoji.

Prednost neta je u tome da osoba, koja je stvarno iskrena, bolje pokaže svoju ličnost, otvori svoju dušu, pogotovo ako je stidljiva po prirodi da to uradi uživo. Lakše je otkucati mejl, ili četovati nego pričati uživo.

Ovo je samo moje mišljenje, može da bude pogrešno, ali ponavljam-verujem i pored svega šta mi se desilo u životu, da..verujem i dalje u ljubav.

Registrovani Član
    Sagacity avatar
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od Mistery Vidi poruku
    Ovo je samo moje mišljenje, može da bude pogrešno, ali ponavljam-verujem i pored svega šta mi se desilo u životu, da..verujem i dalje u ljubav.
    Naravno da je tvoje mišljenje. Malo ćaskamo, razmenjujemo mišljenja....
    Ja nikada za ovo vreme, (a ne forumašim dugo, negde oko dve godine, s'tim što sam ovde najaktivnija i da ne kažem ''redovna''), nisam imala ni neku simpatiju...ali sam imala sreće da sam upoznala par dobrih i iskrenih ljudi, s'tim što me je jedna osoba posebno oduševila obzirom na neke istine o njoj.
    Lako je kada naletiš na iskrenost, mene bi na netu ponajviše zabrinula neiskrenost.
    A inače, ako je ljubav prava...nebitno je gde će se desiti....jer od sudbine niko nije pobegao.

Registrovani Član
    Mistery avatar
    Pol:

Ja forumašim dugo i sretala sam po virtualnom svetu mnogo loših ljudi, koje naravno nikad nisam ni poželela da upoznam uživo.

Upoznala sam uživo i društvo sa blog portala i sa nekoliko foruma, i nekako..prijatelji se nađu, oseti se to s kim možeš da razgovaraš i malo više od onog "kakvo je vreme danas"..

Tako je i kad je ljubav u pitanju, ili se oseti filing ili ne.

Registrovani Član
    Čarapica avatar
    Status : Čarapica je odsutan
    Registrovan : Apr 2011
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od Sagacity Vidi poruku
    Inače, forum, odnosno net uopšte je veliki rizik za upoznavanje neke osobe. Nikada ne znaš ko je sa druge strane.

...Ali ja kad sa nekim razgovaram moram da ga gledam u oči....i to real...Dovoljno mi je nekad da popričam i 10 minuta, a da već skontam sa kim imam posla...
    i ja to stalno pricam, i to je skroz normalno razmisljanje, i ispravno i kad je prijateljstvo u pitanju a kamoli nekakva crna ljubav naopako...
    meni ljubav ne treba recimo al i kod odabira prijatelja uvjek pazim i kad osjetim da nekom mogu vjerovati ipak se nikad ne otvaram do kraja i koliko toliko vodim racuna sta cu reci... jer nekad ne mozes vjerovati ni ljudima koje poznajes cijeli zivot a kamoli nekom koga nikad nisi ni vidio, ma nema sanse... nema tu sta da se osjeti il ne osjeti ...
    ja sam upoznala djevojku sa foruma, godinama se druzimo, vise puta sam je vidjela, pile smo kafu i mislim da je ona neko kome se moze vjerovati i volila bi da imam takvog prijatelja kraj sebe al ipak kad joj se na forumu obracam uvjek provjerim na neki nacin da li je to ona zaista, jer ni to cak na ovakvim mjestima nije sigurno a kamo li sta drugo...
    ne kazem da ja ne razgovaram sa ljudima, raskokodacem se ja pravo al mislim da se ipak mora malo paziti sta ce se kome reci, ja sam recimo znala kukumakati po forumima al nikad niko nije znao pravi razlog, ono kao bude covjeku lakse da se pojadi negdje, nekom(forum dusu dao za to) pa razlog nije ni bitan jer mi svakako niko ne moze pomoci taman i da sjedi kraj mene, a i sto neko mora da zna tako da sam vrlo cesto znala sakriti pravu istinu pa cak i slagati...

mada bilo je i onih koji kazu da nisam u pravu, i da je lakse o svemu razgovarati sa strancima i tako to al neka hvala, svakakvih se neprijatnosti desavalo ljudima i svasta moze da se procita pa sam nekako najmirnija kad se samo glupiram i brojim sa nepoznatima

nego nikog ovo sto ja trtljam ne zanima al aj reko i ja da reknem koju kad vas vec citam

Registrovani Član
    Mistery avatar
    Pol:

Čarapice, u pravu si što se opreza tiče.

U poslednje vreme sam oprezna koliko mogu. I potpuno je normalno da se nešto prećuti i u RL prijateljstvu i ljubavi a kamoli na netu.

Registrovani Član
    Sagacity avatar
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od Čarapica Vidi poruku
    nego nikog ovo sto ja trtljam ne zanima al aj reko i ja da reknem koju kad vas vec citam
    Kako bre ne zanima...Pa ja sve čitam...Ja ti knjige ne čitam uopšte...Samo ''hvatam, šta ko kaže po forumu''...
    Iznenađena sam ovako dugim postom od tebe. Lepo...

Iako se nizgled može zaključiti da sam neko ko je komunikativan i samim tim extrovertan, situacija je posve drugačija. Vrlo sam distancirana. Imam veliki ''zid'' oko sebe. Ne znam da li mi je baš takvo ponašanje pomoglo ili išlo u prilog, ali sam ipak uspela da steknem par prijatelja sa kojima sam stvarno mogla otvoreno da porazgovaram. I sada smo u kontaktu iako oni nisu na ovom forumu. Naravno, razmenili smo mailove, tako da nemam taj strah da li će se ista osoba javiti.Svi smo na različitim forumima, ali smo i dalje u kontaktu. Imam poverenje u njih, a i oni u mene. Moguće je da sam imala i sreće.

E sad, da me strefi neka emocija na netu...Stvarno ne znam kako bi to išlo. Obzirom da se bavim informacijama i da lako dolazim do istih, verujem da bih imala sve o njemu od porodičnog stabla....Ovo ozbiljno mislim...Ali ako je Bog stvarno namenio neku sudbinu meni, evo ja ga ovim putem zamoljavam da mi tu sudbinu dodeli u reali, da mi ne komplikuje život...ako mu nije teško...

Administrator
    Man avatar
    Status : Man je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Tekstova u blogu : 320

džabe ste krečili čovek ne bira de će da se oklizne
    Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko

starosedelac
    DaDole avatar
    Status : DaDole je prisutan
    Registrovan : Jan 2011
    Pol:
    Tekstova u blogu : 2

teška srca odajem priznanje..jeste vala tako

Registrovani Član
    Asterix avatar
    Status : Asterix je odsutan
    Registrovan : Dec 2011
    Pol:

carapice, svaka cast za ovako veliki post, prijatno sam iznenadjen

mislim da je ljubav na forumu moguca..

Registrovani Član
    Mistery avatar
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od Man Vidi poruku
    Tačno. Baš tako.

Registrovani Član
    Čarapica avatar
    Status : Čarapica je odsutan
    Registrovan : Apr 2011
    Pol:

necem da se okliznem

Registrovani Član
    Keti avatar
    Status : Keti je odsutan
    Registrovan : Aug 2012
    Pol:

Citiraj Prvobitno napisano od Man Vidi poruku
    na koru od banane....

Registrovani Član
    sudjenik avatar
    Status : sudjenik je odsutan
    Registrovan : Oct 2012
    Pol:

ne postoji to...postoji taslacenje a postoje i zablude... a ako se spoje te dve stvari postoje i lekici

Registrovani Član
    Picola avatar
    Status : Picola je odsutan
    Pol:

Postoji ljubav na forumu, zasto da ne?

Samo sto nikad ne dodje do realizacije te ljubavi, jer se umedjuvremenu razocaramo.

Registrovani Član
    sudjenik avatar
    Status : sudjenik je odsutan
    Registrovan : Oct 2012
    Pol:

e picoleta... nikad vise ni sa kim real i virtuel ne mesam pa tacno da mi je rod najrodjeniji

Registrovani Član
    Picola avatar
    Status : Picola je odsutan
    Pol:

Pa ne znam MakO ni ko te tera.

Ali imacEM to na umu ako se budem zaljubila u tebja.

Stranica 29 od 33 PrviPrvi ... 192728293031 ... ZadnjaZadnja

Slične teme

1. Istina ili zabluda?
    Od Cruz u forumu Ljubav & Seks
    Odgovora: 21
    Poslednja poruka: 12-04-2018, 09:26
  2. Ekumenizam - zabluda ili potreba ?!
    Od Bisernica u forumu Religija
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 09-01-2018, 16:32
  3. Istina o margarinu
    Od mare u forumu Zdravlje
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 19-08-2016, 18:25
  4. Istina o IT poslu!
    Od Man u forumu Softver
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 15-10-2014, 13:57
  5. Jehovin svedci...istina
    Od marlon u forumu Religija
    Odgovora: 166
    Poslednja poruka: 21-03-2012, 22:02

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0

There are no members to list at the moment.

Oznake za ovu temu

Dozvole

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete slati odgovore
  • Ne možete postavljati priloge
  • Ne možete izmeniti svoju poruku
  •