Ta ljubav ''u'' kompjuteru je za maštovite...
i za one koje imaju vremena da se kuckaju sa nekim danima...Puno ljudi se tako dopisuje i nikada se ne vide,a navodno su se simpatisali. Čak postoje i oni koji se ''lože'' na to piskaranje, dopunjuju ono što nemaju kod kuće. Nekima je net sredstvo manipulacije. Vole da osvajaju, pa makar to bila i na netu. Ima svega.
Ako bih stvarno osetila ''nešto'', odmah bih dala predlog da se vidimo realno ili bih na indirektan naćin izvršila pritisak na tu osobu da ona to isto predloži. Ali sam sasvim sigurna, da se ljudi vrlo često ''lože'' na netu, a da u reali ne bi imali isti osećaj.
Ti u reali ne znaš kako se ta osoba ponaša. Možda je škrta, možda dok sedi sa tobom ''zeva u druge ženske'', možda ima potpuno drugačiji nastup '''verbalni'' nego na netu u smislu da je nervičak, vidi mu se na izrazu lica itd...Možda ne bi bilo hemije uopšte.Možda je baš fotogenična, a realno potpuno drugačije deluje...(moj prethodni post o tome govori)...
Mnogo stvari tu treba da se ''sklopi'' da bi uspelo. Ne kažem da je nemoguće, ali recimo da će me pre drmnuti neka istinska kometa nego neka prava ljubav na netu...U svakom slučaju, netom mogu samo pričati sa nekim, ali to ''šaputanje'' nekih nežnosti, ''komplimentiranje'' to ne dozvoljavam...Kad se vidimo, e onda može da mi kaže da sam mu najlepša, najpametnija itd...
Ne volim da ''ložim'' niti se primam na isto...Prilično sam rezervisana prema muškom svetu na netu. Ko razume shvatiće ili će se pronaći u ovom rečenom...