Jedan veliki Forumaš sretne poznatu malenu forumašicu.
On joj priča o sebi. Ona mu priča o sebi. Svako od njih
se zaljubi u sebe i objave na forumu da se venčavaju iz ljubavi.
Zdravo, ljubavi moja nedeflorisana.
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.
jedan animalni, svima poznati, a nekima i dragi forumas, sretne jednu malenu, nekima poznatu forumasicu
on joj prica o sebi, iste, bljutave stvari za koje iz nekog razloga misli da se zenama poput nje svidjaju
njoj postane dosadno i ode u neku drugu forusku sumicu, gde joj se ucinilo da je medj drvecem ugledala senku neke druge zivotinje, kojoj bi izistinski rado dozvolila da je forumski izede
prvi, veliki, i svima poznati forumas krene za njom u nadi da ce uslediti obostrana forumska defloracija....
...medjutim..ljubav na forumu ne bi bila ljubav, da nije sasvim i potpuno podlozna marfijevom zakonu...
ne vidim zašto ljubav među ljudima koji posećuju forum i koji su se tu upoznali treba/može da bude labavija ili jača od klasične veze...
...misim...ima svoju prednost i manu...
...prednost je što imaš neku sliku o osobi s kojom ćeš da se upoznaš ili planiraš da se upoznaš štatiznam...ako dovoljno dobro umeš da čitaš između redova i ako umeš lepo da proceniš čoveka...mada je to sve relativno...ima dobrih foliranata...što vodi u lošu stranu priče...
...loša strana je to što može da se ispostavi da osoba koju srećeš u RL nema neke sličnosti s osobom koju si čitao na forumu...što će reći...dobro se folirala...
...još ako ti se desi nekoliko takvih iskustava zaredom, sva je prilika da će da zamrziš forumaše...
i to je sve...nema tu neke filozofije...
Malena forumasica kaze velikom forumasu:
- Ja sam glupa osoba. Plutam, davim se, plutam, davim se, plutam, davim se... Kada cu se osloboditi ovog bolnog (forumskog) sveta? Plutati, daviti se, plutati... Tako je tesko ziveti!
Veliki forumas nista ne odgovori. Malena forumasica se zagleda u njega, saceka i potom mu kaze:
- Zivotinjo! A mozda ja i nisam ovde, u drugoj forumskoj sumici, pored tebe, cimajuci te i lazuci te nesto?
- Gde si, vestice moja mila? Plutas, ili se davis?
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.
veliki forumas u uzaludnom pokusaju da iz glave i gaca izbaci malenu forumasicu, krene da je prati i spijunira
sacekuje je na svakoj forumskoj ulici, stoji sakriven iza drveta kad ona izlazi iz necijeg forumskog profila, samo da bi mogao da otvorenih celjusti balavi za njenon vrckavom forumskom guzom
pise joj lascivna pisma, na koja svaki put markicu zalepi drugom telesnom tecnoscu i salje na njenu forumsku adresu
kupuje joj novu, svetlucavu metlu za svaki 8. mart i vezuje na nju masnu u svojoj omiljenoj crvenoj boji, u nadi da ce jednom ona prleeteti i preko njegove kuce
ah, sve je to ljubav na forumu...
ali, malenoj forumasici je ljubav na forumu dosadila
udavila od dosade u forumskim poljupcima i milovanjima
sad je otisla da negde nadje jedan pravi, pravcati, neforumski tuki
moze li veliki forumas da se pomiri sa tim gubitkom zivotinjski dostojanstveno?
injaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooo vidi mi se opomena tu gde bi trebo da stoji avatar. baš je kul. to mu dođe ko da imamo ožiljak pa izgledam na opasno
to me lilu počastila. pile moje
sasam opaka faca. ribe se lože na loše momke
ko vas bre ne fali?
pa vi kako metete sliku... ma ne morate ni da metete sliku neg samo da se pretpostavlja da ste žemsko, vama vam se ispuni imboks s porukama lascivnog karaktera.
eto marlon zna da sam ga ja vaki jedan doajen forumaštva muvo doklen je bijo zorica84
a gde je još pride mlada i neukusna od testosterona nabrekla forumaška omladina... pa to sve pršti od ponuda i konplimenata, siguran sam.