Da nastavimo diskusiju....
Verujete li da postoji sex,ljubav ili nesto vise medju forumasima sto dovodi cak i do braka?
Koliko su ti odnosi postojani i sta najcesce dovodi do njihovog ''kraha'' ?
Da nastavimo diskusiju....
Verujete li da postoji sex,ljubav ili nesto vise medju forumasima sto dovodi cak i do braka?
Koliko su ti odnosi postojani i sta najcesce dovodi do njihovog ''kraha'' ?
klonovi su krivi za sve uvek stanu na put forumaškoj sreći
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Ne poznajem nikog ko je na taj nacin stupio u neku lj&s vezu ili brak...al ako sam ja mogla na netu da upoznam drugaricu koja mi je i u RL postala vrlo bliska..sto ne bi i ovo drugo funkcionisalo!?
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
gde se nadju dvoje 4umasa sve je moguce... krv znoj i suze
Zašto ne bi postojalo?
Postojano u rl, ili na forumu... nema nikakve veze sa tim što je neko forumaš.. to valjda zavisi od ljudi...
Nije mi baš jasna tema... imam utisak da si nešto drugo htela da pitaš... konkretnije?
Ma ok...potpuno je nebitan nacin na koji su dvoje ljudi dosli u vezu..posle ide kao i svaka druga veza.
A ono drugo..mozda je Izabela htela da pita o emocijama koje prshte kroz monitor?
I baš mene si citirala, od svih odgovora... to mi nešto govori...
Na temu: može, ali teško... nezdravo okruženje... samo ćeš da se tripuješ, da se nerviraš, pogrešno tumačiš... ništa lepo... jedino da oboje odete sa foruma.. Eto, to je moje mišljenje... ali, šta ja znam... možda bi neko iz ličnog iskustva mogao da ti kaže konkretnije...
prsti belo na sve strane
Mislim da je tako nesto posledica predugog druzenja, stvara se iluzija o osobi, koja je mozda i veca od iluzije u RL.
Ljudi nekada smajlice i tzv. druzenje shvataju pogresno.
Neće sprečiti, ali će omogućiti da se ta veza razvija "zdravo"... forum je bolesno okruženje za bilo kakva osećanja... net, uopšte.. ta vrsta komunikacije...
Zapitaj se koje su te stvari oko kojih se posvađaju... kladim se da je nešto pogrešno protumačeno, usled ne gledanja u oči... ili vezano za sam forum..
ako gledas u oci moze oboma da skoci