Vidis, bas ti avatari zamagle oci narodu... i vise odmognu negoli pomognu. Recimo, pises lepo, fantasticno, oralni si gimnasticar. I imas Breda u avataru.Ja cu dati odgovor na ovo pitanje...
zar nije forumsko upoznavanje ono gde se mozes uveriti bas u one vrline koje vi zene tako cesto isticete kao primarne kod muskog sveta?
Primarna vrlina po meni je ''iskrenost'' i kod zena i kod muskaraca.
Imala sam tu ''srecu'' da upoznam dosta ljudi sa neta,vecina se u tom piskaranju predstavilo kao da je zaista bred ili andjelina
Naravno vidjenje u RL mi je donelo totalno drugo saznanje da on nije bred a da sam ja ipak andjelina...
Ali, avaj: nisi Bred. Ni blizu.
Koliko taj aspekt avatara dize cenu tvojim postovima?
I... koliko si ti stvarno andjelina? Jer, ako jesi za njega, ako jesi u ogledalu za sebe, da li to znaci da si i za druge?
Znaci, znaci iskren je onaj koji pise i javno i na PP slicno, dobro shvatih? To je dobar pokazatelj da nesto skriva? A sta ako je stidljiv?Salu na stranu,citanje postova pojedinih forumasa ali postova ja mislim da moze da donese najrealniju sliku o tome kakav je neko,mislim na intelektualnu stranu,a piskaranje preko pp-a je cisto foliranje,ne svih da ne gresim dusu...ali opet dosta se tu magle prodaje,dosta toga se prekrije smajlicima,slicicama,ili mozda cak izbegavanjem odgovora ili davanjem odgovora onoga sto on u stvari ''zeli'' da bude a nije...e to je zamka u koju vecina upadne... Cistina odnosa ne postoji jer susret u RL donosi onu drugu sliku,saznanje da taj neko nema 185cm vec 173cm..
Sem u slucaju extrema, sto rece Jeca... Jel' tako?I onda se zapitas cemu lagarije,postenije je da se predstavis onakvim kakvim jesi nego da me izlazes,mene nece oterati ni visina ni neciji fizicki izgled vec laz.