Ne može čovek na miru da jede, a da se ne zagrcne...
Ko te slagao da sam se zaljubila... zanimljivo mi je bilo što se čovek ne da, vrda... ono za avatar je bila šala... koju si ti jedva dočekao da izvrneš. Ni pop nije bio imun...
na temu...
Ne treba dosta postova da se stvori jasnija slika... za jasniju sliku treba malo šire komunikacije, van foruma i tema... a za "obratiti pažnju" možda može da se meri brojem postova.
Eno, sad, ja izvrnuo?! De je bre ona kojica, da posvedoci...Ne može čovek na miru da jede, a da se ne zagrcne...
Ko te slagao da sam se zaljubila... zanimljivo mi je bilo što se čovek ne da, vrda... ono za avatar je bila šala... koju si ti jedva dočekao da izvrneš. Ni pop nije bio imun...
Ti si to uradila samo da pokazes da je svestenstvo ogrezlo u blud i nemoral... ...
Te se onda vracamo na korak #2, intenzivno pp-jisanje... a izabela rece da ih tu ima svakojakih...na temu...
Ne treba dosta postova da se stvori jasnija slika... za jasniju sliku reba malo šire komunikacije, van foruma i tema... a za "obratiti pažnju" možda može da se meri brojem postova.
Ali mi ne znamo ko pise istinu, ako ne, pogotovo u slucaju malog broja postova ili ako je osoba verbalno vesta i sposobna na taj nacin da manipulise.
Rizik postoji i u rl, ali tu postoji jos nesto, energija ili nazovi to kako hoces, pogled, pokret, osmeh.
Odgovor je jasan kombinacija izgleda i istine napisanog.
Pa zar nije?
http://razbibriga.org/showthread.php...ll=1#post26106Te se onda vracamo na korak #2, intenzivno pp-jisanje... a izabela rece da ih tu ima svakojakih...
Nisu oni krivi, već ti koji im dozvole...
Skeptik?Mislila sam da zaljubljenost moze biti posledica te neprekidne komunikacije, druzenja, nazovi kako hoces i da nema veze sa stvarnoscu, pri cemu je ostavljeno dovoljno prostora da pre upoznavanja osmisli citava slika o osobi....iluzija. Pogotovo sto su zene sklone, barem sam ja sklona, da stvorim iluziju, kada se zaljubim, cak i u rl i ne verujem u ono sto vidim i procitam.
Lepota je u oku posmatraca... OK.Pa taman da je vanserijska proizvodnja to nije bitno, ako ne postoji hemija...moz eon biti i onakav i ovakav, ali je bitno da se takav kakav je meni svidi. znaci bitan je fizicki izgled, ali u smislu da mene zadovoljava kako on izgleda.
Pa jesi li svesna da to utice na tovju sliku o nekome? Mozda mu bas projektujes te osobine, iako ih nema?Ja nema srce, imam samo neki organ koji se zove srce i koji radi sistola/dijastola i tako me odrzava u zivotu.
Ne, fizikalije su najmanji problem, ali sam karakterno zeznuta, stidljiva, intovertna. Komplikacija.
Ne vidim u cemu je tu problem ako govoris istinu i iznosis stavove iza kojih ces stajati i u trenutku kad se budes odjavljivao sa foruma?Mi ne znamo sa kim imamo posla, kolika je necija sujeta, dok tu osobu ne upoznamo. Problem sa forumom je sto mi kazemo mnogo i pre nego sto upoznamo.
Bas bi onda to trebalo da bude plus, nikako problem... takav si kakav si, nek' se svima stavi na znanje.
Ne nagađaj više, ili ću zamoliti Jecu da te kazni. :raz_097:
Dobro.. razumem da ''emotivno unakaženi'' drugačije pristupaju upoznavanju sa osobama suprotnog pola. U smislu da je potreba da nekoga zainteresuju za sebe veća.
Jer potrebu da se svide drugima imaju i ''emotivno neunakaženi''. (Ne pitaj me što.. veze nemam..
ego radi svoj posao...:raz_097: pa onda neki su svesni toga neki nisu, bla, bla.. nije važno...)
Ali ne razumem zašto i jedni i drugi ne bi upoznavali ljude, nevezano za to da li su zainteresovani za vezu.
Možda dosadna forumašica ima prijateljicu, koja ne kucka po forumima, ali je lepa und pametna?
Počastvovani smo...:raz_097:
nemam ja pojma šta je to kompromis...
Postoje neki stavovi koji su bitni za vezu ili zajednički život. I ja tu ne bih pravila kompromise pa makar morala u namastir.
A postoje i neki stavovi/mišljenja/ koji su načisto nebitni.
Ovde dolazi do sukoba i oko toga, što ti imaš veze sa ljudima koje su naravno drugačije prirode.
Imaš druga sa kojim ideš na utakmicu na primer. Odete na utakmicu. Tamo navijate za isti tim. Nakon toga svratite negde da popijete piće, i prokomentarišete utakmicu.
Jel tebi bitno na koji način on vaspitava svoje dete? Nije.. jer vam deca nisu zajednička, niti se te teme dotičete...
Isto tako i ona ima više ili manje površne veze sa svojim prijateljima.
Pa se onda tvoji površni prijatelji pokarabasaju sa njenim površnim prijateljima...
i vas dvoje izginete raspravljajući ko je tu lud...:raz_114:
U Rl ti prijatelji se najverovatnije u životu sresti neće. Niti ćeš ti morati da ideš u kupovinu sa njom i njenom dosadnom prijateljicom, niti će ona ići na utakmice sa tobom i tvojim dosadnim prijateljem.
Eto.. pojasnih valjda na kakve sam razlike mislila...
Ovo ne pripada mojoj parohiji... šteta...
Tako zvuči... čak mi se čini da ti imponuje... čim se hvališ time... jer, da si postavila prasicu, bolje bi prošla??? U čemu? Ako te smaraju, nije anđa ta koja će ih ohrabriti, ili prasica odbiti... već ti.... tvoj stav. Alo... jel se čujemo mi???
Vrata se ne otvaraju avatarom, ako ih rečima ne otključaš... po stoti put... ne valja biti ograničen... na avatar.