Obecanje, ludom radovanje. Borka bi me do sada pet puta upozorila!Ne nagađaj više, ili ću zamoliti Jecu da te kazni. :raz_097:
To je uobicajen stav. Prosto, laska ti kad vidis da neko pokazuje interesovanje za tebe. Niko ne zeli biti trinaesto prase.Dobro.. razumem da ''emotivno unakaženi'' drugačije pristupaju upoznavanju sa osobama suprotnog pola. U smislu da je potreba da nekoga zainteresuju za sebe veća.
Jer potrebu da se svide drugima imaju i ''emotivno neunakaženi''. (Ne pitaj me što.. veze nemam..
ego radi svoj posao...:raz_097: pa onda neki su svesni toga neki nisu, bla, bla.. nije važno...)
Apsolutno se slazem, al' se ovde trudim da suzim to upoznavanje na sferu nekih malo dubljih odnosa... intimnijih.Ali ne razumem zašto i jedni i drugi ne bi upoznavali ljude, nevezano za to da li su zainteresovani za vezu.
Možda dosadna forumašica ima prijateljicu, koja ne kucka po forumima, ali je lepa und pametna?
Inace, odlicna poenta: koja samo potvrdjuje da se ipak ne treba drzati samo QWERTY-ja...
Umem ja i da iskazem postovanje, vidis.Počastvovani smo...:raz_097:
Pazi, niko ne zadire u ono sto tebe cini tobom. Uzmimo da je to konstanta. Kad se menjas zbog drugoga iz korena, to bas i nije najzdravije ponasanje... ti nisi ti.nemam ja pojma šta je to kompromis...
Postoje neki stavovi koji su bitni za vezu ili zajednički život. I ja tu ne bih pravila kompromise pa makar morala u namastir.
A postoje i neki stavovi/mišljenja/ koji su načisto nebitni.
Ja pricam o tome koliki ti kompromisi moraju biti, odnosno koliko ti taj neko vredi...
Shvaceno. Ciljas na aspekt neke intime koja je na forumu u nekom vec ustaljenom drustvu... pa, nemoguca. OK.Ovde dolazi do sukoba i oko toga, što ti imaš veze sa ljudima koje su naravno drugačije prirode.
Imaš druga sa kojim ideš na utakmicu na primer. Odete na utakmicu. Tamo navijate za isti tim. Nakon toga svratite negde da popijete piće, i prokomentarišete utakmicu.
Jel tebi bitno na koji način on vaspitava svoje dete? Nije.. jer vam deca nisu zajednička, niti se te teme dotičete...
Isto tako i ona ima više ili manje površne veze sa svojim prijateljima.
Pa se onda tvoji površni prijatelji pokarabasaju sa njenim površnim prijateljima...
i vas dvoje izginete raspravljajući ko je tu lud...:raz_114:
U Rl ti prijatelji se najverovatnije u životu sresti neće. Niti ćeš ti morati da ideš u kupovinu sa njom i njenom dosadnom prijateljicom, niti će ona ići na utakmice sa tobom i tvojim dosadnim prijateljem.
Eto.. pojasnih valjda na kakve sam razlike mislila...